Χαρίτσης για ΚΕΚ:  Η επιμόρφωση των επιστημόνων, ανθρώπων που φοίτησαν σε πανεπιστήμια και πολλοί εξ αυτών να έχουν λάβει ακόμα μεγαλύτερη εξειδίκευση υφίστανται ένα καψόνι προκειμένου να λάβουν μια υποτυπώδη οικονομική στήριξη εν μέσω πανδημίας και οικονομικής ασφυξίας. Αυτοί που αποφάσισαν να συμμετέχουν έκπληκτοι βρέθηκαν σε ένα «περιβάλλον» το οποίο είναι ντροπή για όλους. Το πρόγραμμα επιμόρφωσης που θα κοστίσει στα δημόσια ταμεία 80.000.000 ευρώ όχι μόνον δεν καλύπτει ούτε τις βασικές δεξιότητες που θα έπρεπε να παράσχει, αλλά όπως ανακάλυψαν όσοι μπήκαν στο σύστημα να απαντήσουν τις ερωτήσεις αυτές δεν έβγαζαν κανέναν νόημα.

Ούτε Μ. Παρασκευή δεν μπορούμε να αγιάσουμε με αυτή την κυβέρνηση…Πέρα από τη μεγάλη επιχείρηση εξαπάτησης με το "…

Gepostet von Alexis Charitsis – Αλέξης Χαρίτσης amFreitag, 17. April 2020

Για το θέμα ανάρτησε ανακοίνωση ο Εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα εξής :

“Ούτε Μ. Παρασκευή δεν μπορούμε να αγιάσουμε με αυτή την κυβέρνηση…

Πέρα από τη μεγάλη επιχείρηση εξαπάτησης με το “μαξιλάρι” των 37δισ. που Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή η κυβέρνηση το χρησιμοποιεί χωρίς να λέει πώς και Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο το αφήνει ανέγγιχτο (την Κυριακή δεν αναγνωρίζει καν την ύπαρξη του), η «αριστεία» και το «επιτελικό κράτος» θριαμβεύουν και αλλού. Αυτό διαπιστώνουν χιλιάδες επιστήμονες καθημερινά που έρχονται σε επαφή με την προσβλητική εμπειρία της «τηλεκαταρτισης».

Προκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο που προσβάλλει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας και τη μεσαία τάξη, για την οποία δήθεν νοιαζόταν η κυβέρνηση, για να πλουτίσουν διάφορα κέντρα «αριστείας» με πλήρη κυβερνητική κάλυψη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη οφείλει να απολογηθεί για την εν λόγω υπόθεση και να εξηγήσει πώς συνδέεται η «εκμάθηση της επανεκκίνησης του υπολογιστή» με την ψηφιακή επανάσταση του 21ου αιώνα.

Παρά τις αοκνες προσπάθειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να επιστρέψει η χώρα στην εποχή της γενικευμένης ρεμούλας των κάθε λογής «κολλητών» και «ημετέρων».
#Σκοιλ_Ελικικου”

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις