Για ανακύκλωση υποσχέσεων με τα ίδια ανεπαρκή μέτρα κατηγορεί σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Αφού εδώ και ένα χρόνο έχει αφήσει τους επαγγελματίες της εστίασης στο έλεός τους μέχρι αφανισμό. Αφού άρχισαν τα μαζικά λουκέτα και οι απολύσεις και αφού ο υπουργός του χλεύασε ερειστικά την αγωνία επιβίωσης χιλιάδων καταστηματαρχών και εργαζομένων στην εστίαση, τώρα ο κ. Μητσοτάκης τους συνάντησε για να κατευνάσει τις ολοένα και αυξανόμενες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας ότι «το μόνο που έκανε ωστόσο είναι να ανακυκλώσει τις υποσχέσεις για τα ίδια ανεπαρκή μέτρα, χωρίς να πει κουβέντα για μη επιστρεπτέα ενίσχυση και για κούρεμα των σωρευμένων χρεών της πανδημίας».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ  καταλήγει «Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος. Τα λουκέτα και οι απολύσεις στην εστίαση δεν θα έχουν την υπογραφή του κ. Γεωργιάδη αλλά τη δική του».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις