Δήλωση αναφορικά με την αποκάλυψη του politico σχετικά με την επιστολή που εστάλη στην Κομισιόν για τις υποκλοπές έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο, η αποκάλυψη του politico δείχνει πως στόχος της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, δεν είναι άλλος από τη συγκάλυψη του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, τονίζοντας πως όσο περνούν οι μέρες, τόσο πιο βαθιά θα είναι η ενοχή του.

Στη δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει:

«Η σημερινή αποκάλυψη του Politico επιβεβαιώνει πως μόνος στόχος του κ. Μητσοτάκη, από την πρώτη στιγμή, ήταν η συγκάλυψη του σκανδάλου των παρακολουθήσεων.

Όταν η Κομισιόν στις 29 Ιουλίου ζήτησε με επιστολή της εξηγήσεις για το παράνομο λογισμικό παρακολουθήσεων Predator, η κυβέρνηση, στις 2 Αυγούστου, απάντησε ζητώντας να μην ασχοληθούν, επικαλούμενη «λόγους εθνικής ασφάλειας» και απαξίωσε τις αποκαλύψεις των Μέσων.

Τότε που υποτίθεται ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν ήξερε τίποτα.

Η συνέχεια είναι γνωστή.

Τρεις μέρες μετά αναγκάστηκαν να παραιτηθούν οι Δημητριάδης και Κοντολέων, μπας και γλιτώσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης που πιάστηκε “με τους κοριούς στην πλάτη”.

Κάθε μέρα που περνάει οι κινήσεις Μητσοτάκη θα αποκαλύπτουν ακόμα πιο βαθιά την ενοχή του.

Όσο και να προσπαθεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο, όλα θα αποκαλυφθούν: και τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα που παρακολουθούνταν από το παρακράτος του, όπως δεν μπόρεσε να διαψεύσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά και το ρεσάλτο στα μυστικά κονδύλια υπουργείων μέσα από απόρρητες συμβάσεις, που θα είναι το επόμενο κεφάλαιο των αποκαλύψεων».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις