Νίκος Οικονομόπουλος: Για όλα ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τον τραγουδιστή με αφορμή το ξεκίνημα των εμφανίσεών του.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ρωτήθηκε για το ντοκιμαντέρ που φημολογείται ότι θα κάνει αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Αρχικά μίλησε για το ντοκιμαντέρ, «Είμαι καλύτερος στο να διαλέγω τραγούδια παρά σαν τραγουδιστής. Δεν έχω σκεφτεί να πάω κριτής σε talent show, αυτή τη στιγμή δεν θα το έκανα. Δεν θα είναι ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου. Είναι ο Νίκος στη δουλειά και λίγο από την προσωπική μου ζωή. Δε νομίζω ότι η ζωή μου έχει ενδιαφέρον».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, «Πολλές φορές γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν, αλλά αν ξεκινήσεις να απαντάς αυτό παίρνει έκταση χωρίς λόγο. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανέναν. Αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν… Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό και όχι το καλό. Η κριτική και τα λαϊκά δικαστήρια υπάρχουν παντού» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Όταν ρωτήθηκε για την κοπέλα με την οποία παίζουν στο νέο του video clip και τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Δημοσιεύματα… Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Για την προσωπική μου ζωή δεν απαντάω. Δεν χρειάζεται να απαντάω συνέχεια γι’ αυτό. Είτε υπάρχει κάτι είτε όχι, δεν θέλω να απαντήσω. Συγγνώμη».

Τέλος, ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία: «Θα με πουν γραφικό στο τέλος. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Ζω με τον Χριστό, ζω με την πίστη μου αλλά όταν ρωτάς έναν χριστιανό αν είναι χριστιανός, τι θα σου πει; Δεν είμαι;».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις