Συμπληρώνονται 35 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ευχήθηκε να μην υπάρξει ποτέ ξανά μια τέτοια στον ελληνικό αθλητισμό.

“8-2-1981… Κάθε φορά που το ημερολόγιο σημαδεύει 8 του Φλεβάρη, πάντα οι ίδιες εικόνες στο μυαλό. Οι ήχοι, οι φωνές. Ο Κυριάκος μου, που δεν τον έχω πια και ο Παντελής μου, που είναι κοντά μου, κι εγώ, δέκα χρονών, να ανοίγω διάπλατα μάτια και αυτιά να καταλάβω τι συμβαίνει”, αναφέρει –αρχικά- στην ανάρτησή του στο Facebook.

“Λίγο πιο δίπλα από το κακό. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, δυο σκέψεις κάνω. Ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία. Σαν κερί στα αδέρφια μας που λείπουν. Και κάτι ακόμα. Κυριάκο, Παντελή, κάθε πρωί που ξυπνάω σας ευχαριστώ που από την πρώτη ανάσα με κάνατε Ολυμπιακό!”.

Τίμησαν τη μνήμη

Οι εκδηλώσεις μνήμης για τα 21 θύματα της τραγωδίας μετά από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ είχαν αρχίσει από το ετήσιο μνημόσυνο που τελέστηκε το Σάββατο και έφτασαν στο αποκορύφωμά τους με τη μοναδική χορογραφία της Κυριακής, πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Τα πανό που υψώθηκαν και τα συνθήματα που ακούστηκαν προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης, ενώ κατατέθηκαν στεφάνια τόσο από τους παίκτες των “ερυθρολεύκων” όσο και από αυτούς του “δικεφάλου του βορρά” στο μνήμα που υπάρχει μπροστά από τη θύρα 7.

Το κορεό

Ενός λεπτού σιγή

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις