Η Βούλα Παπαχρήστου κατέλαβε την όγδοη θέση στον τελικό του τριπλούν γυναικών στο Ρίο. Λίγη ώρα μετά αποφάσισε να πει ένα "ευχαριστώ" σε όσους τη στήριξαν για να έχει την πολύ καλή φετινή της σεζόν αλλά και να απαντήσει στους επικριτές της.

Μέσω ανάρτησή της στο Instagram η 27χρονη τριπλουνίστρια ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σχολιάσει όσους προσπαθούν να καπηλευτούν τις προσπάθειες της.

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια έγραψε τα ακόλουθα στο Instagram της: "Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους (και είστε πάρα πολλοί), γιατην αγάπη σας που με βοήθησε να έχω μια εξαιρετική χρονιά. Δύο μετάλλια στο Παγκόσμιο Κλειστού και τους Πανευρωπαϊκούς, τελικός και 8η θέση στην Ολυμπιάδα. Αγωνίζομαι για την Ελλάδα, για την οικογένειά μου, για όσους αγαπώ και με αγαπούν. Συνεχίζουμε για ακόμα καλύτερα και με περισσότερη πίστη!.

Υ.Γ. Για τους λίγους που είτε προσπαθούν να καπηλευτούν την προσπάθειά μου είτε μου επιτίθενται για μια κακήστιγμή πριν χρόνια, μην περιμένετε σχόλια. Απαντώ με τη στάση μου, με τη ζωή μου, με την προσπάθειά μου μέσα και έξω από τα στάδια".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις