Ιδιαίτερα σημαντικές θεωρούνται οι επόμενες ημέρες στην υπόθεση του Κώστα Φορτούνη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ του«Κόκκινου Πρωταθλητή», συνεχώς φτάνουν προτάσεις από το εξωτερικό για τον διεθνή μεσοεπιθετικό και επανάρχισαν οι συζητήσεις με τον μάνατζέρ του για την επέκταση του συμβολαίου του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ήδη έχουν φτάσει τέσσερις προτάσεις στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ από Ρωσία, Αγγλία (Γουέστ Χαμ), Τουρκία (Φενέρ) και Γερμανία (Βέρντερ Βρέμης). Ρωσία και Τουρκία δεν είναι στις χώρες που θα απασχολούσαν τον Τρικαλινό άσο, ενώ η Βέρντερ μοιάζει δύσκολο να μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για τη μεταγραφή.

Στη Γουέστ Χαμ, τώρα, βρίσκεται ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος, που διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.Οι Άγγλοι, αν το θελήσουν, μπορούν να δώσουν 15 και 20 εκατ. ευρώ, όμως η προσφορά τους λέγεται πως ξεκίνησε από τα 9 εκατ. ευρώ.

Παράλληλαστο Λονδίνο φέρονται να συναντήθηκαν ο Γιάννης Βρέντζος με τον Πολ Κουτσολιάκο, τον ατζέντη του Φορτούνη, και μεταξύ άλλων συζήτησαν και για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη που λήγει το 2020.

Αυτό που διαπιστώθηκε είναι η επιθυμία του Φορτούνη και του Ολυμπιακού να συνεχίσουν μαζί και πρέπει να κουβεντιάσουν σύντομα τις λεπτομέρειες και τους όρους της νέας συνεργασίας τους.