Η εποχή του κορονοϊού έχει επηρεάσει αρκετά την διοίκηση του Άρη, η οποία ομολογουμένως έχει κάποια οικονομικά προβλήματα και πρέπει να πράξει ορθούς χειρισμούς, ώστε να επιβιώσει δίχως απώλειες. Γι’ αυτό, καταλυτικό θα είναι να ξεφορτωθεί μεγάλα συμβόλαια από παίκτες που δεν υπολογίζονται. Επομένως, οι άνθρωποι του Άρη προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τους Λερίν Ντουάρτε και Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Όπως είναι λογικό, τελευταίο διάστημα η διοίκηση του Άρη είχε δώσει όλο το βάρος στην παραμονή του Μίχαελ Ένινγκ και του θέματος των ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι, αλλά όπως προαναφέραμε, υπάρχουν και οι παίκτες που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα και τα συμβόλαια τους «πονάνε».  Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές και η διοίκηση θα προσπαθήσει να ψάξει κάθε εφικτή λύση. Ο Ντουάρτε δεν έχει καταφέρει να προσφέρει το παραμικρό στους «κίτρινους», έχοντας μόλις δύο συμμετοχές με συνολικά 43 αγωνιστικά στο λεπτό του και αμείβεται με 300.000 το χρόνο.

Όσον αφορά τον Σούντγκρεν, είχε κάποια θεματάκια στην τακτική, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δεν λύνεται. Εκείνο που ενόχλησε ήταν οι δηλώσεις που έκανε στη Σουηδία και ως πρώτη λύση δείχνει η λύση του συμβολαίου του (που φτάνει τις 250.000 ευρώ ετησίως).

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ – ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:MOTION TEAM)