Όπως δείχνουν όλα, ο Ρούμπεν Σεμέδο «δένει» στο Λιμάνι, αφού ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικονομικοί όροι θα είναι επίσης βελτιωμένοι για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πλέον θα λαμβάνει 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως, θα έχει δηλαδή αύξηση αποδοχών κατά μισό εκατ. ευρώ!

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση προσφάτως, με τη Μπενφίκα να εκφράζει το πιο σοβαρό ενδιαφέρον. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» και ο Πέδρο Μαρτίνς έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας, αφού αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της την τελευταία διετία.

Το αποκάλυψε και ο Μαρτίνς

Στην αποκάλυψη ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024 προέβη ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας σε πορτογαλικό Μέσο.

«Η επιθυμία του Σεμέδο έγινε πραγματικότητα. Είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Ηθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε. Ανανέωσε γιατί ήθελε να παίζει στο Champions League. Μέσα σε ένα χρόνο είχε πολύ μεγάλη εξέλιξη και με το νέο συμβόλαιο επιβραβεύτηκε. Είναι πολύ χαρούμενος και ξέρει ότι μέσω του Ολυμπιακού έχει μια χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στο Euro».