Σε μεταγραφικούς ρυθμούς συνεχίζει να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μιας και η αποχώρηση του Κώστα Μανωλά, συνδυαστικά με τον τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου, έχουν οδηγήσει τους ιθύνοντες του συλλόγου στην αναζήτηση ενός αμυντικού.

Ο Ολυμπιακός μίλησε με τον Ντεναγιέρ, όμως δεν κατάφερε τελικώς να τον πάρει. Πριν τελειώσει η υπόθεση αποχώρησης του Μανωλά, στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ υπήρχαν πέντε κεντρικοί αμυντικοί. Πλέον, με τον τραυματισμό του Ρέτσου, μόλις τρεις. Σισέ, Μπα και Παπασταθόπουλος. Με αυτά τα δεδομένα ο Μίτσελ αναμένεται να πει το «ναι» στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, προκειμένου να υπάρχουν περισσότερες λύσεις, δεδομένων και των συνεχόμενων αγώνων.

Το «λαχείο» που έπρεπε να πάρει ο Ολυμπιακός ήταν ο Ντεναγιέρ, αλλά χάθηκε η ευκαιρία. Ήταν, βέβαια, μία πολύ δύσκολη περίπτωση, μιας και αποφάσισε να μετακομίσει στο Ντουμπάι έναντι πολλών χρημάτων, συνεπώς οι πρωταθλητές Ελλάδας πρέπει να πάνε παρακάτω.

Υπάρχουν επιλογές, ο Ολυμπιακός τις τσεκάρει όλες

Το ευτυχές γεγονός μέσα σε όλα για τον Ολυμπιακό, είναι πως υπάρχουν ακόμα αξιόπιστες λύσεις στην αγορά, οι οποίες μάλιστα λογίζονται από το πάνω ράφι. Οι Μαξίμοβιτς, Μανγκαλά και Κολοτζέτζακ βρίσκονται πιο ψηλά στη λίστα. Αυτή περιέχει έξι παίκτες συνολικά, αλλά ο Σέρβος στόπερ και ο «Κόλο» έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το πιθανότερο σενάριο φέρνει τον Ολυμπιακό κοντά σε μεταγραφή μέχρι την Παρασκευή με φαβορί αυτή τη στιγμή τον Κολοτζέτζακ! Διότι, ο συγκεκριμένος είναι πιο έτοιμος από τους έτερους υποψήφιους. Η κατάσταση είναι οριακή στη συγκεκριμένη θέση και θα μιλάμε για τεράστιο ρίσκο αν τελικά πορευτεί η ομάδα του Πειραιά μόνο με τους υπάρχοντες παίκτες στο κέντρο της άμυνας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις