Μουντιάλ 2022: Πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, πριν την αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα στην οικοδέσποινα χώρα και τον Ισημερινό.

Η τελετή ξεκίνησε υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής του Κατάρ, με τα φλας από τα κινητά των θεατών να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Στη σκηνή μπήκε ο Μόργκαν Φρίμαν ο οποίος συνομιλούσε με τον Ghanim Al-Muftah, για το πώς το Μουντιάλ είναι ανοιχτό σε όλο τον κόσμο.

Ο Ghanim Al Muftah, γνωστός και ως «Miracle Boy» – πάσχει από το σύνδρομο Caudaul Regression Syndrome, μια σπάνια διαταραχή που επηρεάζει το κατώτερο τμήμα της σπονδυλικής στήλης.

Λίγο αργότερα, τα βλέμματα έπεσαν στους χορευτές «Ardah», οι οποίοι προσέφεραν ένα σόου κρατώντας σπαθιά και φορώντας παραδοσιακά ρούχα, πριν πραγματοποιηθεί ένας χορός με τις σημαίες όλων των χωρών που συμμετέχουν στο Μουντιάλ 2022.

Στη συνέχεια, στο χορό συμμετείχαν και μασκότ από τα προηγούμενα Μουντιάλ. Την παράσταση έκλεψε βέβαια η τεράστια μασκότ του Κατάρ La’eeb, ενώ λίγο αργότερα το κορεατικό συγκρότημα «BTS» ξεσήκωσε τον κόσμο με το νέο του single που λέγεται «Dreamers», με τη συμμετοχή του τραγουδιστή από το Κατάρ, Fahad Al-Kubaisi.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Εμίρης του Κατάρ, για τα λόγια του οποίου δεν υπήρξε μετάφραση, ενώ κλείνοντας την τελετή, επέστρεψαν στη σκηνή οι μασκότ και υπήρξαν κάποια ακόμα πυροτεχνήματα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις