Ο Εντγκάρας Γινακάουσκας τόνισε πως εντυπωσιάστηκε από την ποιότητα της Ελλάδας και πως έμεινε ικανοποιημένος από όσα έδειξε η ομάδα του, η οποία έτρεξε πολύ και κάλυψε χώρους, χαρακτήρισε άτυχη την Ελλάδα που δεν σκόραρε και δεν θέλησε να αναλύσει τον προκριματικό όμιλο που συμμετέχει η ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Μπορώ να πω ειλικρινά πως εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα της Ελλάδας. Ήταν μια πολύ γρήγορη ομάδα, άλλαζαν γρήγορα θέσεις στο γήπεδο και άλλαζαν γρήγορα την μπάλα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είμαι ευχαριστημένος για την εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι μας.

Έπρεπε να τρέξουμε πολύ, να καλύψουμε χώρους και να μπλοκάρουμε σουτ. Παίξαμε σε ένα πανέμορφο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και ειδικά τον Τάκη Φύσσα, τον οποίο χάρηκα που είδα».

Για το κατά πόσο ήταν έκπληξη η εικόνα της Εθνικής: «Δεν πρόκειται για έκπληξη. Είχαμε δει την Ελλάδα και την ξέραμε, όμως είναι διαφορετική η αίσθηση να βλέπεις μια ομάδα στο βίντεο και στον αγωνιστικό χώρο. Η Ελλάδα ήταν πολύ καλή, αλλά τις έλειψε ένα γκολ. Ήταν άτυχη. Όσον αφορά την ομάδα μου, είμαι ευχαριστημένος που παίξαμε καλή άμυνα με πάθος».

Για τον όμιλο της Λιθουανίας στα προκριματικά του Euro: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στον όμιλο μας, αλλά είναι δύσκολος. Έχει Σερβία, Ουγγαρία, Βουλγαρία και Μαυροβούνιο. Είναι δυνατές ομάδες. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Ο στόχος μας είναι στο επόμενο παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις