Συγκλονιστική εικόνα στη Χίο: Εξαντλημένοι πυροσβέστες κοιμούνται στον δρόμο μετά την τεράστια μάχη
Λίγα λεπτά ξεκούρασης προσπαθούν να κερδίσουν οι πυροσβέστες, που έδιναν επί ημέρες τη μάχη με τις φλόγες στη Χίο.
Μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα, αποτυπώνει πλήρως την τεράστια μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες όλες τις προηγούμενες ημέρες στη Χίο, με τη φωτιά που μαινόταν στα νότια του νησιού.
Το στιγμιότυπο που ήρθε στη δημοσιότητα, δείχνει τους πυροσβέστες να κοιμούνται για λίγα λεπτά στην άκρη του δρόμου, φορώντας ακόμα τις στολές και τις μπότες τους, προσπαθώντας να πάρουν λίγη ώρα ξεκούρασης από την δύσκολη προσπάθεια.
Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο της Χίου έχει εισαχθεί από το πρωί της Πέμπτης (26/6) ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Χίου, πύραρχος Σταύρος Καπελλαρίδης, με συμπτώματα αφυδάτωσης και εξάντλησης.
Ο κ. Καπελλαρίδης, από την περασμένη Κυριακή, ήταν συνεχώς στα μέτωπα της φωτιάς που έκαψε μεγάλα τμήματα δασικής και χαμηλής βλάστησης, αλλά και καλλιεργήσιμης γης.
