Νέο φυτικό συμπλήρωμα σιδήρου λύνει το πρόβλημα της χαμηλής απορρόφησης σε ασθενείς με αναιμία
Νανοΐνες βρώμης μετατρέπουν τον σίδηρο σε εύκολα απορροφήσιμο θρεπτικό συστατικό χωρίς γεύση ή χρώμα.
Νανοΐνες βρώμης μετατρέπουν τον σίδηρο σε εύκολα απορροφήσιμο θρεπτικό συστατικό χωρίς γεύση ή χρώμα.
Το προϊόν διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποβληθεί σε έλεγχο κατά την εισαγωγή του στην ΕΕ.
Η ταυτόχρονη χρήση κρεατίνης και β-αλανίνης έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αθλητών και επιστημόνων.
Τα φυτικής προέλευσης προϊόντα βρέθηκαν να έχουν κατά μέσο όρο εννέα φορές περισσότερο μόλυβδο από τις σκόνες γαλακτοκομικής βάσης και διπλάσιο από τα προϊόντα που προέρχονται από βοδινή πρωτεΐνη.
Πρόκειται για συμπλήρωμα διατροφής προέλευσης Ρωσίας.
Περιέχει επικίνδυνες δραστικές ουσίες σύμφωνα με ανακοίνωση.
Ανακοινώσεις του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων για την προστασία των καταναλωτών.
Κολλαγόνο σε σκόνη, ρόφημα ή κρέμα - Τι πραγματικά λειτουργεί και τι είναι απλώς μύθος;
Στο συμπλήρωμα διατροφής ανιχνεύτηκε η μη εγκεκριμένη ουσία alphaglycerylphosphorylcholine (GPC) (novel food).
Το προϊόν περιέχει ουσία που συνδέεται με ανεπιθύμητες ενέργειες στο καρδιαγγειακό σύστημα.
Οι ανάγκες του οργανισμού για πρωτεΐνη μεταβάλλονται ανάλογα με την ηλικία και τον τρόπο ζωής, ωστόσο το κλειδί είναι η ισορροπία.
Νέα έρευνα δείχνει ότι η κανέλα -κυρίως σε συμπληρώματα- μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα φαρμάκων.
Ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση δύο συμπληρωμάτων διατροφής.
Ένα από τα τρία απαραίτητα μακροθρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα είναι απαραίτητο για την καλή υγεία ωστόσο ποια είναι η κατάλληλη ημερήσια ποσότητα.
Μπορούν τα συμπληρώματα διατροφής να αντικαταστήσουν δίαιτα και άσκηση; Ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Πάρης Παπαχρήστος εξηγεί.
Περιέχουν μη εγκεκριμένα συστατικά ή έχουν υποστεί επεξεργασία με ακτινοβολία.
Τα σκευάσματα περιέχουν, χωρίς να έχει δηλωθεί, φυστίκια.
Το γνωστό ρητό «είμαστε ό,τι τρώμε» ισχύει και όταν πρόκειται για τον ύπνο μας,
Η βερβερίνη κερδίζει έδαφος ως φυσικό ρυθμιστικό του σακχάρου. Τι δείχνουν οι έρευνες για την αποτελεσματικότητά της;