Με την πάροδο των χρόνων, το ελληνικό YouTube έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ δημιουργικό χώρο, στον οποίο ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει αυτό που θέλει. Από το πιο συνηθισμένο και τον τρόπο που μάθαμε τη δημοφιλή πλατφόρμα, τη μουσική, μέχρι live streaming, εκπομπές για αθλητισμό, φάρσες και gaming περιεχόμενο.

Η τελευταία περίπτωση είναι και αυτή που παρουσιάζει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και συνάμα το ελληνικό YouTube. Gamers από όλη την Ελλάδα, κάνουν αυτό που αγαπούν, παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια, όπως το FIFA, το 2KNBA, το Minecraft, το LOL ή το GTA και άλλα τόσα παιχνίδια και έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό. Μέσα από αυτή την αλληλεπίδραση μεταξύ gamer και δέκτη, δημιουργείται όλο και μεγαλύτερο κοινό, ενώ κάθε gamer έχει τη δική του ιστορία και προσωπικότητα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση ενός ζευγαριού gamers. Ο PanosDent, κάτα κόσμον Πάνος Ευταξίας, είναι ζευγάρι με την Konstantina. Οι δυο τους μένουν στη Θεσσαλονίκη και μοιράζονται, πέρα από την αγάπη τους για το gaming, και την καθημερινότητα τους με το κοινό τους. Η σχέση τους, μάλιστα, πέρασε στο επόμενο βήμα, μιας και στο χτεσινό βίντεο που ανάρτησαν, ενημέρωσαν τους fans τους πως η Konstantina είναι έγκυος.

Εδώ, λοιπόν, έρχεται αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω, σχετικά με την αγάπη που έχει το κοινό για τους Έλληνες YouTubers, Το συγκεκριμένο βίντεο βρίσκεται στην 1η θέση αυτή τη στιγμή στις τάσεις, ενώ σε λιγότερο από 24 ώρες έχει συγκεντρώσει 315.977 προβολές.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το κανάλι Panos Dent μετρά αυτή τη στιγμή περισσότερους από 521 χιλιάδες εγγεγραμμένους συνδρομητές, ενώ αντίστοιχα το κανάλι Konstantina έχει περισσότερους από 278 χιλιάδες συνδρομητές. Δείγμα του πόσο ενδιαφέρεται το κοινό για τους νέους δημιουργούς του YouTube.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις