Το Netflix παρά το γεγονός ότι βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο μάτι του κυκλώνα για την διακοπή του μοιρασμού των λογαριασμών, φέρνει ένα πολυπόθητο χαρακτηριστικό που είναι πολύ χρήσιμο ειδικά για εμάς στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε η δημοφιλέστερη streaming πλατφόρμα του κόσμου, από σήμερα οι χρήστες της τηλεοπτική εφαρμογής του Netflix θα έχουν τη δυνατότητα να “πειράζουν” όπως θέλουν την εμφάνιση και το μέγεθος των υποτίτλων τους.

Πρόκειται για μια αλλαγή που θα βοηθήσει χιλιάδες Έλληνες συνδρομητές της πλατφόρμες που δυσκολεύονται να διαβάσουν τους προεπιλεγμένους υπότιτλους του Netflix, καθώς τώρα δίνονται διάφορα εργαλεία παραμετροποίησής τους.

Θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος γραμματοσειράς, με ακόμη τέσσερα διαφορετικά είδη χρώματος και σκίασης υποτίτλων, όπως είναι τα drop shadow (λευκό κείμενο με μαύρο background), light (μαύρο κείμενο με λευκό background) και το contrast (κίτρινο κείμενο με μαύρο background).

Αυτό το χαρακτηριστικό υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στην desktop εφαρμογή και την browser/web βερσιόν του Netflix, όμως τώρα θα διατεθεί και στο Netflix TV app. Άλλωστε το κοινό του Netflix που παρακολουθεί σε smart TVs, TV boxes και gaming κονσόλες αποτελεί το 77% των θεατών του παγκοσμίως βάσει στοιχείων που έχει δημοσιεύσει η Conviva.

Η νέα ενημέρωση και το χαρακτηριστικό παραμετροποίησης των υποτίτλων θα διατεθεί μέσα στην ημέρα σε όλους, όπως αναφέρει το Netflix. Ωστόσο, δεν αποκλείεται για κάποια μερίδα συνδρομητών να αργήσει λίγο παραπάνω.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις