Θεωρίες συνωμοσίας από Κασσελάκη: «Η δικαστής έλαβε μήνυμα και μετά ανακοίνωσε την ποινή μου»
Νέα επίθεση στη δικαιοσύνη από τον κ. Κασσελάκη για την καταδικαστική απόφαση σχετικά με την παραβίαση τουυ νόμου περί πόθεν έσχες. Μίλησε για «πολιτική στοχοποίηση» αλλά απέφυγε να πει ευθέως εάν υπήρξε πολιτική παρέμβαση προκειμένου να καταδικαστεί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 50.000 ευρώ με αναστολή για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες με την συμμετοχή του σε επιχείρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες την ώρα που ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχωρώντας μάλιστα και σε δανεισμό προς το κόμμα του.
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας από την ώρα που ανακοινώθηκε από τη δικαστή η απόφαση ξεκίνησε με δηλώσεις του τις επιθέσεις στη δικαιοσύνη επικαλούμενος την απαλλακτική πρόταση που είχε κάνει νωρίτερα η εισαγγελέας της έδρας.
Μιλώντας σήμερα στο Mega προχώρησε ένα βήμα παραπάνω υιοθετώντας επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας λέγοντας πως η δικαστής έλαβε μήνυμα στο κινητό της, διέκοψε και λίγο αργότερα ανακοίνωσε την ποινή του. Ο κ. Κασσελάκης έκανε λόγο για «πολιτική στοχοποίηση» αλλά όταν ρωτήθηκε επίμονα εάν υπήρχε πολιτική παρέμβαση προκειμένου να καταδικαστεί, δεν απάντησε ξεκάθαρα.
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας επέμεινε πως δεν είχε γνώση για τη σχετική απαγόρευση του νόμου καθώς δεν είχε ενημερωθεί από κανέναν - «ερχόμουν από την Αμερική με τα πράγματά μου και να δώσει κανείς χρήματα για να κάνουν κάποιοι άνθρωποι Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, δεν είναι έγκλημα...» πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης.