Ο Χουάν Κάρλος αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον Φελίπε: «Με απαρνήθηκε, η Λετίθια είναι καταστροφή»
Τη δική του οπτική για όλους και για όλα δίνει ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες.
Τη δική του οπτική για όλους και για όλα δίνει ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες.
Οι φονικές πλημμύρες που χτύπησαν στις ανατολικές ακτές της Ισπανίας τον Οκτώβριο του 2024 άφησαν πίσω τους τουλάχιστον 230 νεκρούς στη Βαλένθια και μεγάλες καταστροφές.
Η Ισπανία μετράει τις πληγές της μετρά τις καταστροφικές πυρκαγιές που σάρωσαν τεράστιες εκτάσεις στα βορειοδυτικά της χώρας.
Από το Ιόνιο μέχρι το Πόρτο Χέλι και τα κοσμοπολίτικα νερά του Αιγαίου – Βασιλικές αφίξεις, μυστικές αποδράσεις και πολυτελείς κρουαζιέρες.
Οι Ισπανοί γαλαζοαίματοι άφησαν για λίγο την αγαπημένη τους Μαγιόρκα και ταξίδεψαν στη χώρα μας.
Ο βασιλιάς Φελίπε απολαμβάνει το αγαπημένο του άθλημα στη θαλάσσια περιοχή της Μαγιόρκα. Ένα συμβάν παραλίγο να χαλάσει τα σχέδιά του.
Οι όροι που έθεσαν ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια στη δευτερότοκή τους για να αποκτήσει την ελευθερία της.
Ποιες σημαντικές αλλαγές θα έπρεπε να κάνει η βασίλισσα Λετίθια αν χώριζε από τον βασιλιά Φελίπε.
Ο Χουάν Κάρλος φαίνεται πως κρατάει τις ίδιες αποστάσεις με τον γιο του ζώντας στην εξορία στο Αμπού Ντάμπι.
Υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ευρωπαϊκών βασιλικών οίκων αλλά μια λεπτομέρεια διαχωρίζει τη Θαρθουέλα από το Μπάκιγχαμ.
Αλλαγή σελίδας με δυναμική προσθήκη στη φαρέτρα της κάνει η Ισπανίδα βασίλισσα μετά από το σοβαρό πλήγμα που υπέστη πριν μερικές εβδομάδες.
Το βασιλικό ζευγάρι παρευρέθηκε σε μια ειδική εκδήλωση χωρίς να το έχει ανακοινώσει με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι να ενθουσιαστούν.
Η κίνηση έφερε μια καινοτόμα διαδικασία στα ισπανικά Ανάκτορα με τον βασιλιά Φελίπε να εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό του Στέμματος.
21 χρόνια γάμου έκλεισε το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας. Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα ωστόσο, με τον καιρό, κατάφεραν να τα δαμάσουν.
Το νυφικό της τότε δημοσιογράφου Λετίθια Ορτίθ ξεπέρασε σε κόστος ακόμη και εκείνο της πριγκίπισσας Κέιτ.
Ο Πάπας Λέων θα τελέσει την πρώτη του Θεία Λειτουργία ως νέος Ποντίφικας της ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια αναγκάστηκαν να ακυρώσουν εκδηλώσεις λόγω της διακοπής ρεύματος στην Ιβηρική χερσόνησο.
Η Λετίθια παραμέρισε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις όταν βρέθηκε μπροστά στον Πάπα σε μια συνάντηση που συζητήθηκε πολύ.
Την παράδοση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στις παπικές κηδείες συνεχίζει ο Κάρολος.
Μια παράδοση που κρατάει στα βάθη των αιώνων δίνει το δικαίωμα σε 6 επίλεκτες να εμφανίζονται με συγκεκριμένο τρόπο μπροστά στον Ποντίφικα.