Νέα Υόρκη:  Συμμετέχοντες στον αγώνα της Νέας Υόρκης, βοήθησαν έναν συναθλητή τους που είχε καταρρεύσει, να φτάσει μέχρι τον τερματισμό.

Ένας μαραθωνοδρόμος, ο οποίος κατέρρευσε περίπου 200 μέτρα πριν τον τερματισμό, κατάφερε τελικά να περάσει τη γραμμή, χάρη στην αλληλεγγύη άλλων συμμετεχόντων, με τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην αμερικανική μεγαλούπολη την Κυριακή ((7/11) να καταγράφονται και σε βίντεο.

Δύο άντρες φαίνονται στο πλάνο να σηκώνουν τον εξαντλημένο αθλητή, ο καθένας πιάνοντας από ένα χέρι. Καθώς όδευαν όλοι μαζί προς το τέλος, και άλλοι συμμετέχοντες σπεύδουν να δώσουν ένα χεράκι. Ενας από αυτούς φαίνεται να περπατά πίσω από τον άνδρα με τα μαύρα, προκειμένου να είναι σίγουρος πως δεν θα πέσει προς τα πίσω.

Οταν το πλήθος είδε να διαδραματίζεται μπροστά του αυτή η συγκινητική στιγμή, ξεκίνησε να χειροκροτεί και να επευφημεί. «Ήμουν εκεί. Το είδαμε και κλάψαμε. Ήταν εξαιρετικό. Ουρλιάζαμε: “ο χρόνος σας δεν έχει σημασία”. Είναι αδερφός σας, σηκώστε τον. Πάμε πάμε πάμε…», σχολίασε μια γυναίκα που παρακολούθησε από κοντά το σκηνικό.

Αυτός ήταν ο 50ός Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης, γεγονός που προσέλκυσε πολύ κόσμο να δηλώσει συμμετοχή. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, πάνω από 30.000 αθλητές από όλο τον κόσμο έλαβαν μέρος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις