Το γύρο του διαδικτύου κάνε ένα βίντεο που δείχνει μία τρομακτική τρομακτική συντριβή ενός ελικοπτέρου και από θαύμα όλοι οι επιβαίνοντες επεβίωσαν του σοκαριστικού αυτού ατυχήματος.

Το ελικόπτερο μετέφερε έναν βουλευτή, έναν αντιδήμαρχο και άλλα δύο άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πιλότου, με το συγκλονιστικό συμβάν να λαμβάνει χώρα την Τετάρτη στην περιοχή Engenheiro Caldas, η οποία υπάγεται στην πολιτεία Minas Gerais της Βραζιλίας.

Στο βίντεο φαίνεται το ελικόπτερο να μπλέκεται σε ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο και να στροβιλίζεται εκτός ελέγχου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο. Στη συνέχεια, το ελικόπτερο χάνει την ισχύ του και στα τελευταία καρέ του βίντεο φαίνεται να βουτά προς το έδαφος.

Από τη συντριβή του ελικοπτέρου προκλήθηκε φωτιά, την οποία έθεσαν υπό τον έλεγχο τους οι πυροσβέστες της περιοχής της Βραζιλίας, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες κατάφεραν να γλιτώσουν μέσα από τα συντρίμμια με ελαφρά τραύματα. Άπαντες διασώθηκαν από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και διακομίσθηκαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της περιοχής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις