Αδιανόητο περιστατικό σε αεροδρόμιο: Επιβάτης χαστούκισε γυναίκα για μια θέση - Βίντεο σοκ
Η στιγμή που άνδρας χαστουκίζει γυναίκα σε αεροδρόμιο - Aρνήθηκε να σηκωθεί από θέση δίπλα στη γυναίκα του.

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες σε αεροδρόμιο της Κολομβίας, όταν ένας άνδρας χαστούκισε άγνωστη σε αυτόν γυναίκα επειδή δεν του έδινε τη θέση που καθόταν.
Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν ο νταής που ονομάζεται Χέκτορ Σαντακρούζ προσέγγισε την Κλαούντια Σεγκούρα και της ζήτησε να σηκωθεί, ώστε να είναι δίπλα στη σύζυγο του η οποία βρισκόταν στο σημείο. Η Σεγκούρα, η οποία είναι κυβερνητική υπάλληλος, περίμενε την πτήση της και δούλευε στον υπολογιστή της.ταν αρνήθηκε να σηκωθεί, ο Σαντακρούζ τής είπε απειλητικά: «Σήκω, αλλιώς θα σε σηκώσω».
Η ένταση κλιμακώθηκε γρήγορα, με τον άνδρα να της παίρνει το κινητό από τα χέρια και στη συνέχεια να τη χαστουκίζει στο πρόσωπο. Τρεις επιβάτες, ανάμεσά τους και μία γυναίκα, επενέβησαν για να υπερασπιστούν τη Σεγκούρα, ενώ και η σύζυγος του δράστη προσπάθησε να τον ηρεμήσει.
Αμέσως άλλοι επιβάτες που βρισκόντουσαν στην αίθουσα περιμένοντας την πτήση, παρενέβησαν για να υπερασπιστούν τη γυναίκα, σπρώχνοντας τον άνδρα, πριν σηκωθεί και η ίδια η σύζυγός του για να τον σταματήσει, με την ασφάλεια του αεροδρομίου να λαμβάνει δράση μετά και να ακινητοποιεί τον Σάντα Κρουζ.
Η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση είναι κυβερνητική υπάλληλος και σε δηλώσεις που έκανε σε τοπικό δίκτυο είπε: «Με χτύπησε στο χέρι, μου έριξε το τηλέφωνο και με χτύπησε δυνατά στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Ήταν τόσο δυνατό το χαστούκι που έφυγε το σκουλαρίκι μου».
Δείτε το βίντεο:
Η συγνώμη της συζύγου του μετά την κατακραυγή
Μετά το συμβάν στο αεροδρόμιο του Ελ Ντοράντο η σύζυγός του δέχθηκε σφοδρή κριτική και υποχρεώθηκε να ζητήσει δημόσια συγνώμη μέσω της εταιρείας που διαθέτει.
Η Κάρεν ντε Σαντακρούζ δημοσίευσε ένα βίντεο την Τετάρτη καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του: «το άτομο που φαίνεται να επιτίθεται σωματικά σε μία γυναίκα είναι ο σύζυγός μου. Και δεν ξέρετε πόσο με πονάει να το λέω αυτό φωναχτά. Και με πονάει πραγματικά ως γυναίκα, ως μητέρα, ως ιδρύτρια της Khala, γιατί όλα αυτά είναι αντίθετα με αυτό που θέλουμε, με αυτό για το οποίο δουλεύουμε τόσα χρόνια.
Ξέρω ότι όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, είναι εύκολο να κατηγορούμε, να κρίνουμε και να απορρίπτουμε, αλλά ξέρω επίσης ότι πολλοί από εμάς έχουμε κάνει λάθη σε κάποια φάση της ζωής μας. Αλλά, όπως λέει και το παλιό ρητό, ας ρίξει την πρώτη πέτρα αυτός που δεν έχει αμαρτήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστό, γιατί δεν είναι. Όχι, δεν το συγχωρώ, δεν το εγκρίνω και δεν θα μείνω σιωπηλή.
Το απορρίπτω από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί πιστεύω στην αξιοπρέπεια, στα όρια και τον σεβασμό».