Θλίψη στον χώρο του θεάτρου προκάλεσε η είδηση για τον αιφνίδιο θάνατο του ηθοποιού Διονύση Μπουλά. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό η επίσης ηθοποιός Τζίνη Παπαδοπούλου. Η κ. Παπαδοπούλου αποχαιρέτησε το συνάδερφό της με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Αγαπημένε μου…. Ήσουν Άγγελος… Και επέστρεψες κοντά στους αγγέλους… Τόσο απότομα και τόσο πρόωρα όμως… Πρόλαβες κι έγινες κομμάτι μου. Τώρα θα σε κουβαλώ μέσα μου πολυτιμέ μου… Εις το επανιδείν..».

Ο Διονύσης Μπουλάς ήταν απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών (Τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας) και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Βασίλη Διαμαντόπουλου.
Συμμετείχε στις παραστάσεις: «Κάτω από το γαλατόδασος», «Επικίνδυνη στροφή», «Θάλασσα και συγχρονισμός», «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», «Ο βασιλιάς κι εγώ», «Κλάξον, τρομπέτες και πλάκες», «Novecento», «Συρανό ντε Μπερζεράκ», «Ματωμένος γάμος».

Όσον αφορά την τηλεόραση, έπαιξε στις σειρές: «Είμαστε στον αέρα», «Ένα λεπτό θέατρο». Στον κινηματογράφο: «Τι θα γίνει με τον γέρο», «Λούλου», «Η ζάλη των ζώων πριν τη σφαγή». Επίσης, είχε συμμετάσχει σε δύο ταινίες μικρού μήκους: «Pessoas -εγώ ΕΙΝΑΙ ένας άλλος» (σενάριο -σκηνοθεσία Κατερίνας Κωνσταντοπούλου) και «Adolescence Lost» (σενάριο -σκηνοθεσία Χάρη Γιουλάτου). Ο Διονύσης Μπουλάς ήταν καθηγητής αυτοσχεδιασμού στο Θέατρο των Αλλαγών.

«Στις συναντήσεις μας θα προσπαθήσουμε να ερευνήσουμε μαζί το παιδί που υπάρχει μέσα μας, που έχει ανάγκη να εκφραστεί ελεύθερα, να παίξει, να νιώσει εμπιστοσύνη με τους συμπαίκτες του, να απελευθερώσει το σώμα του, να “μεταμορφωθεί” σε πολλά διαφορετικά πρόσωπα αλλά και να εκφράσει κομμάτια του εαυτού του. Σκοπός μας είναι να μάθουμε να μοιραζόμαστε, να επικοινωνούμε και να δουλεύουμε μαζί για ένα κοινό αποτέλεσμα», αναφερόταν στην ιστοσελίδα του Θεάτρου Αλλαγών για τα μαθήματα αυτοσχεδιασμού.

Ο Διονύσης Μπουλάς συνεργάστηκε με τους σκηνοθέτες: Γ. Χουβαρδά, Κ. Κωνσταντόπουλο, Ε. Τσολακίδη, Β. Τσίρου-Αμίτση, Γ. Μανταρόπουλο, Ε. Γαβριηλίδη, Κ. Τσιάνο κ.ά.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο στο προφίλ του ηθοποιού στο facebook οι φίλοι του τον αποχαιρετούν, κάνοντας λόγο πως τον πρόδωσε η καρδιά του.

Συντετριμμένος είναι ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής με τον χαμό του Διονύση Μπουλά. Οι δύο ηθοποιοί ήταν καλοί φίλοι και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου γιόρτασαν όλοι μαζί γενέθλια φιλικού τους προσώπου. Ο κ. Μιχελής έγραψε στο Facebook: «Τώρα…»