Γαστρονομία

Όχι κρέας, ναι στο ψάρι – Τι προβλέπει η παράδοση για τον Δεκαπενταύγουστο του 2025

Σε όλες αυτές τις περιοχές, όταν ο Δεκαπενταύγουστος πέφτει Τετάρτη ή Παρασκευή , όπως το 2025 , τα πιάτα προσαρμόζονται. Αντί για κρέας, σερβίρονται εκδοχές με ψάρι και θαλασσινά, χωρίς να χαθεί το γιορτινό κλίμα.

Όχι κρέας, ναι στο ψάρι – Τι προβλέπει η παράδοση για τον Δεκαπενταύγουστο του 2025

Φραγκόσυκα: Ο «εξωτικός» καρπός της ελληνικής γης - Κατακτά την γκουρμέ κουζίνα και το εξωτερικό

Επιχειρηματίες από τη Νάξο, την Κρήτη και τη Μάνη επενδύουν σε καινοτόμα προϊόντα όπως τσίπουρο από φραγκόσυκο, energy drinks χωρίς ζάχαρη, ακόμα και φραγκόσυκο σε μορφή σκόνης για smoothies και premium κοκτέιλ.

Φραγκόσυκα: Ο «εξωτικός» καρπός της ελληνικής γης - Κατακτά την γκουρμέ κουζίνα και το εξωτερικό

Taste Atlas: O 96χρονος παππούς από την Αχαΐα που έγινε viral για τις λαχταριστές σπανακόπιτες του

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο κορυφαίος γαστρονομικός οδηγός, ο 96χρονος κύριος Περικλής δείχνει βήμα βήμα πώς να φτιάξουμε την πιο απολαυστική σπανακόπιτα.

Taste Atlas: O 96χρονος παππούς από την Αχαΐα που έγινε viral για τις λαχταριστές σπανακόπιτες του

Ύμνοι του Taste Atlas για την Ελλάδα: «Βασίλισσα» της γαστρονομίας - Ποιες άλλες χώρες είναι στη 10αδα

Η Ελλάδα ξεπέρασε παραδοσιακές γαστρονομικές «δυνάμεις», όπως η Ιταλία, το Μεξικό, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Τουρκία, η Ινδονησία, η Γαλλία, η Κίνα.

Ύμνοι του Taste Atlas για την Ελλάδα: «Βασίλισσα» της γαστρονομίας - Ποιες άλλες χώρες είναι στη 10αδα