Σε μία στάση που προκαλεί ερωτηματικά προχώρησε η μητέρα της 13χρονης από το Ηράκλειο της Κρήτης, αναιρώντας επί της ουσίας όσα λέει η κόρη της σχετικά με το βιασμό από τον 46χρονο πατριό της.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα με την άσκηση ποινικών διώξεων στον σύζυγο της μητέρας, ο οποίος θα απολογηθεί την Πέμπτη (29/9), η μητέρα απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει προβεί σε τέτοια πράξη ο σύζυγος της.

«Έκανε ιστορίες με το μυαλό της»

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, η μητέρα δήλωσε ότι η κόρη της είναι φαντασιόπληκτη και βγάζει ιστορίες από το μυαλό της.

«Πιστεύω ότι ο σύζυγός μου ποτέ δε θα το έκανε. Δεν είχε δώσει δικαιώματα για να καταλάβω κάτι τέτοιο. Η κόρη μου πάντα ήταν ευκολόπιστη, μας έλεγε συνέχεια ψέματα, έκανε ιστορίες με το μυαλό της».

Η ίδια, μιλώντας για τη μέρα που γύρισε από το μαιευτήριο, τη μέρα που όπως καταγγέλλει η ανήλικη ήταν η τελευταία που τη βίασε ο πατριός της, είπε: «Η μικρή ήταν μέσα στην τρελή χαρά όταν γύρισα από το μαιευτήριο, έτσι μου έδειξε τουλάχιστον.

Όταν είμαι μάνα με πέντε παιδιά σε ένα σπίτι γεμάτο ζωή που ποτέ κανείς δεν μπορεί να μείνει μόνος του ούτε 10 λεπτά, δεν ξέρω. Θέλω να δω τι συμβαίνει, ποια είναι η αλήθεια και όποια είναι η αλήθεια θέλω να έρθει στο φως».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ίδιο ρεπορτάζ, φαίνεται να υπάρχουν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 13χρονης, αν και η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

«Αν δε βεβαιωθώ ότι όντως ισχύει αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να πάρω θέση. Μας έχει δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα με τα ψέματά της. Είναι ένα παιδί που δεν έχει αίσθηση της σοβαρότητας», τόνισε η γυναίκα.

Τονίζεται ότι η νεαρή βρίσκεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έχει υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ δεν επιτρέπεται στη μητέρα της να την επισκεφτεί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις