Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς του 11χρονου παιδιού που έχασε τη τη ζωή του μετά από έκρηξη στον λέβητα του σχολείου του στις Σέρρες, με το θείο του άτυχου μαθητή να μιλά και να ραγίζουν καρδιές τα λόγια του.

Ο θείος του 11χρονου αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ότι εκείνη την ημέρα, ο ανιψιός του είχε πει στους γονείς του ότι δεν θέλει να πάει στο σχολείο.

«Ο Βασίλης εκείνη τη μέρα δεν ήθελε να πάει σχολείο», τόνισε.

«Είναι πολύ δύσκολη για την οικογένεια και τους γονείς, καθώς έχασαν το παιδί τους. Είναι ένα απίστευτο γεγονός. Το μόνο που ζητά η οικογένεια είναι να μην πάει χαμένος ο θάνατος του γιου τους και από εδώ και πέρα να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στα σχολεία. Ο κάθε άνθρωπος να αφήνει το παιδί του στο σχολείο, να είναι ασφαλές και να μην συμβαίνουν τέτοια πράγματα», πρόσθεσε ο θείος του παιδιού.

Ο θείος του μαθητή ανέφερε ακόμη ότι στο σχολείο βρισκόταν και η μικρότερη αδερφή του, που είδε τον 11χρονο την ώρα που τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο.

Να σημειωθεί ότι έχουν συλληφθεί ο εργολάβος και ο ηλεκτρολόγος που έκαναν τις εργασίες στο λεβητοστάσιο εκείνη την ημέρα.

«Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που τις έχουν και να εφαρμοστεί ο νόμος» δήλωσε ο θείος του παιδιού.

Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον 11χρονο μαθητή

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο, το απόγευμα της Τρίτης, για τον 11χρονο, που έχασε τη ζωή του κατά την έκρηξη του λέβητα την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σχολείου, στις Σέρρες, όπως μεταδίδει το epilogestv.

Η ατμόσφαιρα βαριά στο Α Νεκροταφείο Σερρών, στην κηδεία του μικρού Βασίλη, που έχασε πρόωρα τη ζωή του χθες. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του παιδιού και οι φίλοι τους.

Μια οικογένεια πενθεί και μαζί της όλη η πόλη. Από το πρωί, οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες στο Δημαρχείο της πόλης των Σερρών και οι παιδικές φωνές πάγωσαν, καθώς όλα τα σχολεία παρέμειναν κλειστά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις