Καγιά - Κρασσάς: Καυτά φιλιά στην παραλία
Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο για το μοντέλο, τον άντρα της και τα δυο τους παιδιά.
Καλοκαίρι χωρίς διακοπές στη Μύκονο, απλώς δεν είναι καλοκαίρι για τη Βίκυ Καγιά και την οικογένειά της! Έτσι λοιπόν και φέτος το μοντέλο και παρουσιάστρια πήρε τον άντρα της, Ηλία Κρασσά, και τα παιδιά τους Μπιάνκα και Κάρολο και αναχώρησαν για το νησί των ανέμων.
Τα τελευταία χρόνια η Καγιά έχει αποφασίσει να βάλει ένα φρένο στις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο να τον περνά με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Και η Μύκονος ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξεκινήσουν οι φετινές διακοπές με τον πιο ωραίο τρόπο.
Από νωρίς η οικογένεια απολάμβανε το μπάνιο της σε μια από τις κοσμικές παραλίες του νησιού χαλαρώνοντας από τον περσινό χειμώνα. Μπάνιο, παιχνίδι, βουτιές, μα και ξεκούραση στις ξαπλώστρες ήταν το καθημερινό πρόγραμμα της οικογένειας. Πρώτος στο παιχνίδι ήταν ο μπαμπάς γιατί σε εκείνον είχαν λείψει περισσότερο τα παιδιά του τη χρονιά που μας πέρασε.
Αλλά και η μαμά ήταν όλο χάδια και φιλιά, τόσο στον Κάρολο και στη Μπιάνκα, όσο φυσικά και στον άντρα της. Όσοι τους πέτυχαν στην παραλία είχαν να λένε πρώτα για την αγαπημένη οικογένεια που έβλεπαν μπροστά τους και αμέσως μετά για το κορμί της Καγιά, που όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει αψεγάδιαστο!