Έξαλλος είναι ο Κωνσταντίνος Καζάκος με έναν χρήστη του διαδικτύου που διαρρέει διάφορες ανάρμοστες φήμες για την μητέρα του Τζένη Καρέζη. Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς Κόκκινο Ποτάμι εμφανίστηκε έντονα ενοχλημένος κα με μια λιτή ανάρτησή του στο instagram προειδοποιεί πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά σε περίπτωση που όσοι έγραψαν διάφορες κακόβουλες φήμες, ότι η μητέρα του υπήρξε αλκοολική, δεν ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.
Συγκεκριμένα ο Καζάκος αναφέρει τις τελευταίες ημέρες έχουν γραφτεί «διάφορα για τη μητέρα μου, ότι ήταν αλκοολική και διάφορες άλλες σαχλαμάρες. Έστειλα σε αυτόν που τα έγραψε το ακόλουθο μήνυμα:

«Κύρια ____, αν δεν έχετε στα χέρια σας αποδείξεις ότι η μητέρα μου ήταν αλκοολική, σας παρακαλώ να κατεβάσετε άμεσα την ανάρτησή σας στο Facebook και να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη, διορθώνοντας τις ανακρίβειες που δημοσιεύσατε. Αμαυρώνετε την εικόνα κάποιου που δεν γίνετε να σας απαντήσει γιατί είναι νεκρός. Μπορώ όμως εγώ.

Αν μέχρι αύριο δεν έχετε ανακαλέσει και δεν έχετε ζητήσει δημόσια συγγνώμη, να είστε σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νομικό μέσο για τη δικαίωση της μνήμης της μητέρας μου, Τζένης Καρέζης.
Κωνσταντίνος Καζάκος» γράφει ο ηθοποιός.
Εμφανώς ενοχλημένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος προσθέτει στην ανάρτησή του σε Instagram και Facebook: «Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ… Ούτε στον τάφο δεν βρίσκεις ησυχία…». Η ανάρτησή του μάλιστα στο Instagram συνοδεύεται από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία πλάι στη μητέρα του.

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής « Ευτυχείτε», επικοινώνησαν με τον Κωνσταντίνο Καζάκο και αποκάλυψαν ότι την ανάρτηση που αναφέρεται στην Τζένη Καρέζη έκανε ο δημοσιογράφος  Ανδρέας Κουβελογιάννης: «Είναι πολύ άσχημο, το βρίσκω χυδαίο. Αυτός που το έγραψε το έκανε για να πάρει κλικ. Δεν έχω ενημερώσει τον πατέρα μου για όλο αυτό».