«Μίλησα με εξωγήινο και μου είπε τι θα καταστρέψει τον κόσμο»: Συγκλονιστική μαρτυρία από το 1992
Ο Κάλβιν Πάρκερ, ένας από τους «πρωταγωνιστές» στην υπόθεση απαγωγής της Πασκαγκούλα, μία από τις πιο διάσημες αναφορές επαφής με εξωγήινους στις ΗΠΑ

Ο Κάλβιν Πάρκερ ήταν ένας από τους τρεις ανθρώπους που φέρονται να είχαν στενή επαφή με εξωγήινους στο Μισισιπή το 1973 - αλλά είχε μια δεύτερη συνάντηση 19 χρόνια αργότερα, όπου - όπως ισχυρίζεται ο ίδιος - έλαβε κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις.
Ήταν ένας από τους «πρωταγωνιστές» στην υπόθεση της απαγωγής της πόλης Πασκαγκούλα, μία από τις πιο διάσημες αναφορές επαφής με εξωγήινους στις ΗΠΑ. Ο Πάρκερ, «θύμα» μιας από τις πιο προβεβλημένες απαγωγές από εξωγήινους στην ιστορία αποκάλυψε ότι ένας εξωγήινος του είπε τι θα προκαλέσει το τέλος της ανθρωπότητας.
Ο Πάρκερ, ήταν μόλις 19 ετών όταν βίωσε την πρώτη του εξωγήινη συνάντηση στις 11 Οκτωβρίου 1973, στη δυτική όχθη του ποταμού στην Πασκαγκούλα, στο Μισισιπή. Εκείνη την ανατριχιαστική νύχτα ο Κάλβιν ήταν ένα από τα τρία άτομα που ισχυρίστηκαν ότι είχαν μια κοντινή συνάντηση με ένα UFO. Μαζί του ήταν ο Τσαρλς Χίκσον κα η Μαρία Μπλαΐρ- η τελευταία παρατηρούσε τα παράξενα γεγονότα από την άλλη πλευρά του ποταμού.
Τόσο ο Πάρκερ όσο και ο Χίκσον ανέφεραν ότι είδαν δύο μπλε φώτα που αναβόσβηναν και παρατήρησαν δύο περίεργα αντικείμενα οβάλ σχήματος να τους πλησιάζουν. Τα δύο αγόρια ισχυρίστηκαν ότι τους πήραν μαζί τους πάνω σε αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα και τους εξέτασαν εξωγήινες οντότητες πριν επιστρέψουν στη Γη.
Στον απόηχο της συγκλονιστικής τους εμπειρίας, ο Χίκσον αφηγήθηκε συχνά την ιστορία του όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ο Πάρκερ, βαθιά «τραυματισμένος», κράτησε σε μεγάλο βαθμό κρυφό το μαρτύριό του μέχρι πολύ αργότερα στη ζωή του.
Ωστόσο, ο συγγραφέας, εκδότης και ερευνητής Φίλιπ Μαντλ κατάφερε να πείσει τον Πάρκερ να μιλήσει για τη συνάντησή του, με αποτέλεσμα να εκδοθούν τρία βιβλία για το θέμα. Παρά το γεγονός ότι είχε στενή σχέση με τον Πάρκερ πριν από το θάνατό του το 2023, ο Μαντλ ανακάλυψε πρόσφατα ότι είχε λάβει χώρα μια άλλη απαγωγή, την οποία προηγουμένως αγνοούσε.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Daily Star, ο Μαντλ έκανε μια απροσδόκητη ανακάλυψη μιας συνέντευξης που δεν είχε προβληθεί προηγουμένως, ενώ έψαχνε στο διαδίκτυο για νέες πληροφορίες σχετικά με την απαγωγή από την Πασκαγκούλα. Σε αυτό το υλικό, ο Πάρκερ αφηγείται μια συνάντηση του 1992 στο Μπάλντουιν της Λουιζιάνα.
Μοιάζει με την πρώτη απαγωγή
Στο βίντεο -αποκαλύπτει ο Μαντλ- ο Πάρκερ παλεύει με την αφήγησή του, αλλά τελικά μιλά για ένα περιστατικό που μοιάζει εντυπωσιακά με την αρχική του απαγωγή, η οποία τον είχε αφήσει βαθιά τραυματισμένο. Ωστόσο, σε αντίθεση με τη δοκιμασία του 19 χρόνια νωρίτερα, ο Πάρκερ δήλωσε ότι τον τράβηξαν τα φώτα και ανέβηκε οικειοθελώς στο ΑΤΙΑ. Και μόλις επιβιβάστηκε λέει ότι μίλησε με ένα από τα όντα, όταν, όπως λέει, του έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.
Ο Πάρκερ υποστήριξε ότι του είπαν ότι οι άνθρωποι καταστρέφουν αυτόν τον πλανήτη και ότι τελικά θα οδηγήσουν στο τέλος του. Αποκάλυψε ότι όταν είδε δύο από τους εξωγήινους να μαζεύουν καλλιέργειες και χώμα για να τα φέρουν στο σκάφος, όπως και στην πρώτη του συνάντηση 19 χρόνια νωρίτερα, ένιωσε ξανά φόβο και άρχισε να χάνει τα αισθήματα στα πόδια του.
Όμως του προσφέρθηκε υποστήριξη από τον επισκέπτη. «Άπλωσε το χέρι για να με αγγίξει και μου είπε, "μη φοβάσαι". Είπε, "δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, από αυτά. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα από εμένα. Αυτό που πρέπει να φοβάσαι είναι οι συνάνθρωποί σου. Ο συνάνθρωπός σου είναι αυτός που θα καταστρέψει αυτόν τον κόσμο"».
Εξήγησε πως, μετά από 19 χρόνια σιωπής, αποφάσισε να πει την ιστορία του στον κόσμο για να μεταφέρει το μήνυμα πως πρέπει να αλλάξουμε τους τρόπους μας. «Πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε αυτό που είναι σωστό. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, δεν μπορούμε να ζήσουμε έτσι», ανέφερε.