Μήνυμα ελήφθη
Το μήνυμα που έστειλαν κάποιες από τις «ερυθρόλευκες ρεζέρβες» την Τετάρτη στο Παγκρήτιο στο ματς Κυπέλλου με τον Ατσαλένιο είχε αποδέκτη τον Τροντ Σόλιντ και όπως φάνηκε ο Νορβηγός το έλαβε. «Κάποιοι από τους παίκτες, που χρησιμοποίησα, πήραν την ευκαιρία που τους έδωσα και πλέον θα είναι στα πλάνα μου», είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο κ. Σόλιντ τους μοίρασε συγχαρητήρια κυρίως για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ πλέον στο μυαλό των νταμπλούχων είναι να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί και στο κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Καραϊσκάκη».
Απέναντι στους «Πόντιους» είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να παραταχθεί με αλλαγές στο σχήμα του. Οπως είναι γνωστό από την κυριακάτικη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Νέρι Καστίγιο κι έτσι είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει για δεύτερη φορά βασικός στο φετινό πρωτάθλημα ο Χάρης Παππάς ο οποίος με την εμφάνισή του στο Παγκρήτιο έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει εξαιρετικά την επιθετική γραμμή της ομάδας. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Γιάννης Οκκάς δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει (σ.σ. αιμάτωμα στον αστράγαλο) ίσως να αποτελέσει εμπόδιο στην ετοιμότητα του Κύπριου κι έτσι ο Σόλιντ είναι πιθανό να ξεκινήσει με τον Παππά στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ενόχληση στο ισχίο έχει ο Κωστούλας κι έκανε θεραπεία, συνεπώς η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Καλαμαριά θα κριθεί την Παρασκευή (10/11). Την ίδια μέρα αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων ο Οκκάς, ενώ ο Μπόρχα είχε ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
** Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ενόψει της 10ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος SuperLeague ΕΛΛΑΔΑ 2007, μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12.11.2006 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδος, ότι η διάθεση εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί:
- Μέσω Internet από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacos.org-αγορά ενός εισιτηρίου για κάθε φίλαθλο με πιστωτική κάρτα.
- Μέσω Databank -τηλ. 210 4855888- τηλεφωνική κράτηση ενός εισιτηρίου για κάθε φίλαθλο.
- Μέσω CITIBANK -τηλ. 801 5007777- τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA.
Η διάθεση με τους ανωτέρω τρόπους θα πραγματοποιηθεί:
- Τρίτη 07.11.2006 ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00
- Τετάρτη 08.11.2006, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00
- Πέμπτη 09.11.2006, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00
- Παρασκευή 10.11.2006, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00
Σε κάθε περίπτωση τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι, κατά την αγορά / κράτηση εισιτηρίου να δηλώνουν ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, αριθμό δελτίου ταυτότητας, και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν και από τα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ως εξής:
- Πέμπτη, 09.11.2006, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00
- Παρασκευή 10.11.2006, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00
- Σάββατο 11.11.2006, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00
- Κυριακή 12.11.2006, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα
Τιμές εισιτηρίων: 12 €, 20 €, 25 €, 35 €, 50 €, 100 € (VIP)
Ημέρες και ώρες παραλαβής των εισιτηρίων (Internet - Databank - Citibank)
- Σάββατο 11.11.2006, ώρες διάθεσης 10:00-17:00
- Κυριακή 12.11.2006, από τις 10:00 έως μισή ώρα προ της έναρξης του αγώνα
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί στα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ως εξής:
Internet-εκδοτήριo θύρας 5
Databank-εκδοτήριo θύρας 17
Citibank-εκδοτήριο θύρας 25
Για την παραλαβή των εισιτηρίων οι φίλαθλοι του συλλόγου, που έχουν αγοράσει εισιτήριο μέσω Internet, Citibank ή έχουν δεσμεύσει εισιτήριο μέσω Databank, θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν Δελτίο ή φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλων μελών που έχουν κάνει δέσμευση μέσω Databank ή αγορά μέσω Internet, Citibank, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει το αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.