Σιγκαπούρη: Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στην Εθνική πόλο Ανδρών
Η Εθνική ανδρών δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και πήρε το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στους Σέρβους.
Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου, επικρατώντας στον μικρό τελικό της Σερβίας με σκορ 16-7. Με αυτή τη νίκη, η Ελλάδα επιστρέφει στο βάθρο, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή της παρουσία στην ελίτ του παγκόσμιου πόλο.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έδειξε συνέπεια και αποφασιστικότητα, κλείνοντας με επιτυχία την σπουδαία πορεία της στη διοργάνωση.
Η Εθνική Ανδρών ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, με τους Ισπανούς να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο και τους Ούγγρους να αρκούνται στην δεύτερη θέση, μετά τον σημερινό (24/7) τελικό.
Θα πρέπει να επισημάνουμε πως μεταξύ άλλων, βραβεύτηκε και ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος, ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Σιγκαπούρης.