Παναθηναϊκός: Το τρομερό γκολ του Γιαγκούσιτς με όμορφο τελείωμα απέναντι στην Κ21 της Τουρκίας
Η κ21 της Κροατίας επικράτησε αυτή της Τουρκίας με τον Αντριάνο Γιαγκούσιτς να είναι εκ των πρωταγωνιστών.
Η Κ21 της Κροατίας επικράτησε της Τουρκίας με 3-0 για τα προκριματικά του Euro U21 το οποίο θα διεξαχθεί στην Αλβανία και τη Σερβία. Μάλιστα η αναμέτρηση διακόπηκε στο 35ο λεπτό καθώς ο προπονητής των Τούρκων λιποθύμησε και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες.
Ο γνώριμος μας και νεοαποκτηθέντας από τον Παναθηναϊκό, Αντριάνο Γιαγκούσιτς, έβαλε το λιθαράκι του στην νίκη αυτή, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές καθώς σκόραρε με ένα καταπληκτικό τελείωμα εκτός περιοχής, νικώντας τον Γιλμάζ για να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε ο Μλάτσιτς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Οι Κροάτες είναι αήττητοι με 13 βαθμούς μετά από πέντε ματς με 4 νίκες και μια ισοπαλία, ενώ οι Τούρκοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 11 βαθμούς. Ουκρανία και Ουγγαρία βρίσκονται στον ίδιο όμιλο, με τους Ουκρανούς να έχουν 8 βαθμούς παλεύοντας για τη δεύτερη θέση.