Σοκ στη Βούλα: Άγρια επίθεση σκύλου σε περαστικό - Ανήκει στη μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά
Η ίδια αντί να ζητήσει συγγνώμη, απευθύνθηκε στο θύμα σε έντονο ύφος, λέγοντάς του: «Γιατί πέρασες από εκεί που ήταν ο σκύλος;».
Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Μαΐου στη Βουλιαγμένη, καθώς ο σκύλος της μητέρας του Στέφανου Τσιτσιπά επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν άνδρα που περνούσε δίπλα του, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, κάτοικος της περιοχής, κατήγγειλε το περιστατικό που σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί, επί της οδού Αγίου Παντελεήμονος.
Ο ίδιος ανέφερε ότι βγήκε για περπάτημα στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής και ενώ βρισκόταν έξω από κατάστημα εστίασης, ένιωσε ξαφνικά ένα δυνατό δάγκωμα στον δεξί του μηρό. Όπως περιέγραψε, δέχτηκε επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο που έμοιαζε με λυκόσκυλο και δεν υποχωρούσε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.
Περαστικοί και υπάλληλοι από το κατάστημα έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε στο σημείο η ιδιοκτήτρια του σκύλου, που σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, επρόκειτο για τη μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, η οποία πήρε το ζώο και αποχώρησε.
Μάλιστα, η ίδια αντί να ζητήσει συγγνώμη, απευθύνθηκε στο θύμα σε έντονο ύφος, λέγοντάς του: «Γιατί πέρασες από εκεί που ήταν ο σκύλος;».
Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Υποβλήθηκε σε ράμματα και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.
Το συγκεκριμένο σκυλί έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές, καθώς το 2023 είχε καταγραφεί παρόμοια επίθεση, αυτή τη φορά σε βάρος ενός 13χρονου παιδιού που επέστρεφε από το σχολείο. Το παιδί είχε δεχθεί δαγκώματα σε χέρια και πόδια.
Το Αστυνομικό Τμήμα σχημάτισε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη αναζητήσεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου.