Ο Γιώργος Μποροβήλος ζήτησε τη συναίνεση και τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων με το ποδόσφαιρο προκειμένου να πάει μπροστά το άθλημα, ενώ τόνισε ακόμη πως γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο νέος πρόεδρος της Super League:

«Αναλαμβάνουμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, το γνωρίζουμε. Πρέπει το ποδόσφαιρο να κάνει βήματα προόδου. Εύκολα γκρεμίζεις, αλλά δύσκολα φτιάχνεις. Δεν είναι έργο του ενός ή των δύο. Χρειάζεται συναίνεση για να έχει κέρδος το ποδόσφαιρο. Σιγά σιγά θα τα κάνουμε πράξη με συνεργασία και καλή θέληση για να γίνει η μπάλα το λαοφιλέστερο άθλημα για τον Έλληνα και να φέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα. Να κοιτάξουμε όλοι μαζί το ποδόσφαιρο και όχι το συμφέρον του ενός.

Θα δώσουμε αγώνα με τις θέσεις μας και τον αγώνα μας. Πρέπει να υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με ΕΠΟ και όλους τους υπόλοιπους. Δεν λύθηκαν σήμερα τα προβλήματα, αλλά υπάρχει πια μια καλή διάθεση. Χωρίς τέτοια διάθεση και πρόθεση δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Μετά την κοινή ομόφωνη ανακοίνωση, η ΕΠΟ θα άρει την απόφασή της και αυτό το Σ/Κ θα έχουμε μπάλα. Είναι στη βάση προηγούμενης ανακοίνωσης του ΠΑΟΚ εκείνη που θα εκδοθεί.

Είμαι ευτυχής που με εμπιστεύτηκαν 13 ομάδες και το μόνο που μπορώ να δηλώσω είναι πως Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι μεγάλες ομάδες».

Στη συνέχεια μίλησε και ο νέος αντιπρόεδρος, Δημήτρης Τζελέπης. Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Όπως είπε και ο πρόεδρος κύριος Μποροβήλος το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του. Έχουμε αναλάβει μεγάλη ευθύνη, αλλά θα πρέπει να υπάρξει συναίνεση ώστε να φέρουμε πίσω τους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα που υπηρετούμε. Και για να προχωρήσουμε, οι λύσεις θα πρέπει να είναι κοινές».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις