Την απόφαση του Σταύρου Κοντονή περιμένουν στον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” απολογήθηκαν στον υφυπουργό αθλητισμού για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ κι ελπίζουν να μην υπάρξει βαρύ πρόστιμο και από την κυβέρνηση, κάτι που είναι δυνατό βάσει του νέου αθλητικού νόμου.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται ποινή από 10.000 μέχρι 1.000.000 ευρώ, το οποίο δεν έχει σχέση με το πρόστιμο 190.000 ευρώ που έχει επιβληθεί στην ΠΑΕ από το πειθαρχικό όργανο της Super League.

Ήδη ο κ. Κοντονής έκανε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης επιβάλλοντας πρόστιμο 10.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών του κόντρα στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (μετά την απεργία των δικηγόρων μια εβδομάδα πριν) θα εκδικαστεί η έφεση του Παναθηναϊκού για την τιμωρία, που είχε επιβληθεί από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League (190.000 ευρώ, τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των Θυρών, απώλεια του αγώνα στα χαρτιά και αφαίρεση των τριών βαθμών).

Στον Παναθηναϊκό ελπίζουν να αλαφρύνουν τη θέση τους με μείωση των αγωνιστικών της ποινής και του προστίμου, ενώ ελπίζουν πως ο αγώνας μπορεί να οριστεί ακόμη κι αν παραμείνει η ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Αρέσει ο Μπουμάλ

Την περίπτωση απόκτησης του Ολιβιέ Μπουμάλ εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τη “Live Sport”. Δεν αποκλείεται, δε, σύντομα να υπάρξει και κρούση για τον ποδοσφαιριστή.

Οι προσπάθειες του Πανιωνίου να επεκτείνει το συμβόλαιο του Καμερουνέζου έχουν αποβεί μέχρι τώρα άκαρπες και δεδομένου ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να πωληθεί τον Ιανουάριο για να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις