Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αντώνη Στεργιάκη της Σλάβια Σόφιας κι η μεταγραφή έχει οριστικοποιηθεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος της βουλγαρικής ομάδας, Βέντσεσλαφ Στεφάνοφ.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν μια καλή επένδυση για το μέλλον στη θέση του τερματοφύλακα και έτσι έκλεισαν τον 19χρονο διεθνή με την Εθνική Νέων.

Πριν από λίγες μέρες, δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας έκανε λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Σλάβια για τον παίκτη. Μάλιστα, ο Στεφάνοφ είχε αποκαλύψει στις αρχές Μαρτίου ότι έχει δεχτεί πρόταση από τους ερυθρόλευκους για τον τερματοφύλακα της ομάδας του.

"Ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί", είπε αρχικά. Στη συνέχεια σε ερώτηση για το πόσο καιρό οι Πειραιώτες παρακολουθούν τον παίκτη, απάντησε: "Δεν μπορώ να σας το πω αυτό. Πρέπει να ρωτήσετε τον Ολυμπιακό. Υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες".

Να αναφερθεί τέλος, πως όπως αναφέρει η βουλγαρική ιστοσελίδα "topsport", η συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Σλάβια για τον Στεργιάκη, ανέρχεται στις 700.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις