Τέσσερα άτομα, μαζί με τον ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, σκοτώθηκαν μετά την συντριβή του ελικοπτέρου το απόγευμα του Σαββάτου. Τη Δευτέρα ο αγγλικός Τύπος αποκάλυψε την ταυτότητά των τεσσάρων αυτών ατόμων.

Πρόκειται για τους:

Ερικ Σάφερ (53 ετών): Ο πιλότος του ελικοπτέρου. Αναφέρεται ως ο ήρωας αυτής της θλιβερής ιστορίας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα «το ελικόπτερο θα μπορούσε να συντριβεί στο γήπεδο, όπου υπήρχαν ακόμη πολλοί άνθρωποι ή στο πάρκινγκ, όπου δεν υπήρχε κανείς. Και θα μπορούσε τα πράγματα να ήταν πολύ χειρότερα εάν ο χειριστής δεν είχε αντιδράσει με τον τρόπο που αντέδρασε». Ένας μάρτυρας είπε ότι «έσωσε εκατοντάδες ζωές». Ο Σέφερ ήταν ένας βετεράνος πιλότος που είχε πετάξει και με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, καθώς και με άλλες προσωπικότητες σε όλη την διάρκεια της 20ετούς καριέρας του.

Ιζαμπέλα Ρόζα Λέτσοβιτς (46 ετών): Επίσης πιλότος και σύντροφος του Σέφερ. Το ζευγάρι ταξίδευε σε όλο τον κόσμο και έλεγε ότι δουλεύοντας μαζί ήταν σαν να είναι σε «μόνιμες διακοπές». Ήταν πολωνικής καταγωγής και η πρεσβεία της χώρας αυτής ανέφερε ότι ήταν «μια θαυμάσια πιλότος». Ήταν φιναλίστ στο Polka100, έναν κατάλογο των «εξαιρετικών γυναικών που εμπνέουν την πολωνική κοινότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Νουσάρα Σουκναμάι (33 ετών): Φίλη και μέλος του προσωπικού του Βιχάι Σριβανταναπράμπα. Ήταν επιλαχούσα στο διαγωνισμό Miss Universe Ταιλάνδη το 2005 και έλαβε το βραβείο «Miss φωτογένεια». Πήγαινε τακτικά στους αγώνες της Λέστερ και στο Instagram, όπου ήταν πολύ δραστήρια, είχε φωτογραφίες με τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας, όπως οι Βάρντι και Σμάιχελ.

Καβεπόρν Πουνπάπ: Το «δεξί χέρι» του Σριβανταναπράμπα. Υπάρχουν λίγες πληροφορίες γι 'αυτόν. Είναι γνωστό μόνο ότι εργαζόταν για τον πρόεδρο της Λέστερ και τον αποκαλούσε «γκολφ». Σύμφωνα με το προφίλ του στο Facebook, έμενε στη Μπανγκόκ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις