Γιαννακόπουλος Πατούλης: Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν το πρότζεκτ του Βοτανικού, καθώς και τα έργα που αφορούν τις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Γιώργος Πατούλης τόνισε: «Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, τόσο την προσπάθεια κατασκευής του γηπέδου στοΒοτανικό, όσο και της ανάπλασης στη Λ. Αλεξάνδρας. Όπως ήδη έχουμε πράξει και σε άλλες περιπτώσεις, έτσι και τώρα θα συμβάλουμε στην προσπάθεια εξασφάλισης στέγης σε μια ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Στο πλαίσιο αυτό, έχω ζητήσει ενημέρωση από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, προκειμένου, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων, να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια συγκεκριμένα έργα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ταλαιπωρηθεί άδικα τόσα χρόνια.Όλοι μαζί Πολιτεία, Περιφέρεια, Δήμος και εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουμε να συμβάλουμε στην υλοποίηση ενός εμβληματικού έργου που θα σηματοδοτήσει την αναπτυξιακή επανεκκίνηση σε δύο σημαντικά ιστορικά σημεία της Αθήνας».


Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η Περιφέρεια Αττικής μας στηρίζει για το Βοτανικό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε εξελίξεις στο ζήτημα της Λεωφόρου, ενώ υπογράμμισε την ύπαρξη στήριξης από την Περιφέρεια για τοΒοτανικό: «Φιλοξενήσαμε με χαρά τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Πατούλη που για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε πως είναι συνοδοιπόρος στο όραμα του Παναθηναϊκού και του Δήμου Αθηναίων για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό. Ταυτόχρονα, έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον για τηβελτίωση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και σύντομα θα έχουμε εξέλιξη και σε αυτό το θέμα, καθώς κοιτώντας το μέλλον δεν πρέπει να αμελούμε το παρόν και τον χώρο που αθλούνται εκατοντάδες παιδιά».