Κόμπι Μπράιαντ νέες φωτογραφίες ελικόπτερο:Σε μία εικόνα, εικονίζεται το ελικόπτερο να πετάει μέσα σε έναν συννεφιασμένο ουρανό. Σε λίγο θα συντριβόταν σε έναν λόφο. Σύμφωνα με τους La Times, που δημοσιεύουν τις εικόνες, αυτές δείχνουν πως η ορατότητα στην περιοχή Καλαμπάσαςήταν πολύ περιορισμένη, την ώρα του δυστυχήματος. Από όσα έχουν γίνει γνωστά, όσον αφορά την έρευνα για τα αίτια, η κακοκαιρία φαίνεται ότι ίσως έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο – αν και ακόμη δεν υπάρχει πόρισμα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι ερευνητές, έχουν ζητήσει από το κοινό εικόνες από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το πρωί της 26ης Ιανουαρίου. Μερικές από αυτές δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή. Μάρτυρες αναφέρουν πως η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη, την ώρα που άκουσαν το ελικόπτερο να συντρίβεται στον λόφο. Τα πρώτα στοιχεία, δείχνουν πως δεν υπήρξε μηχανική βλάβη και ότι το αεροσκάφος δεν ανέκοψε ταχύτητα πριν την πρόσκρουση.

Διαβάστε αναλυτικά την έκθεση

Ένας μάρτυρας δήλωσε πως η περιοχή ήταν "γεμάτη ομίχλη", όταν άκουσε τον ήχο ενός ελικοπτέρου και στη συνέχεια το είδε να βγαίνει μέσα από τα σύννεφα.Το ελικόπτεροSikorsky S-76B, κατασκευής 1991, μετέφερε γονείς, παίκτες και προπονητές για εφηβικό αγώνα μπάσκετ, στην Ακαδημία Μάμπα στο Thousand Oaks.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις