Μάσιμο Καρέρα: Όπως σας ενημερώσαμε, ο Ιταλός τεχνικόςδεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο ματς με τον Παναιτωλικό. Το πρώτο ξέσπασμα του προπονητή της ΑΕΚ, όπως αναφέρει η Sportime, έγινε στο ημίχρονο του παιχνιδιού και είχε ως αποτέλεσμα μέχρι και να σπάσει το πίνακα.

Συγκεκριμένα τόνισε στους ποδοσφαιριστές του: «Δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα. Τι είναι αυτά; Αυτά έχουμε πει; Βάζετε τον εαυτό σας και το «εγώ» σας πάνω από την ομάδα. Δεν το θέλω αυτό. Απαγορεύεται να συμβαίνει αυτό. Είμαστε κακοί. Αν μπορούσα να σας αλλάξω και τους 11 θα σας άλλαζα. Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Το βλέπω, μην νομίζετε. Παίζετε μόνο για τους εαυτούς σας»

Βέβαια, μετά τις έντονες παρατηρήσεις του Καρέρα στο ημίχρονο, η Ένωση συνήλθε και απέδωσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Το αξιοσημείωτο είναι πωςο Ιταλός τεχνικός δεν τα ξέχασε όλα αυτά και έτσι ανέβασε τους τόνους και στη χθεσινή προπόνηση.

Για την ακρίβεια ανέφερε: «Ο Σέρχιο μου είπε ότι δεν βολεύεται να παίζει δεξιά, αλλά θα το κάνει για το καλό της ομάδας. Δεν με ενδιαφέρει τι θέλετε και τι νομίζετε. Εκεί πρέπει να παίξετε, εκεί θα παίξετε. Δεν θέλω χαλαρότητες από κανέναν σας. Θα παίζετε όπου χρειαστεί για την ομάδα. Είδα πολλές χαλαρότητες χθες (σ.σ προχθές) από πολλούς σας»