Δημήτρης Λημνιός:Χθες (24/3), η έγκυρη γερμανική εφημερίδα Bild αποκάλυψε πωςτην φετινή μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση στην Γκλάντμπαχ για τον Αλασανέ Πλέα. Μάλιστα, η πρόταση ανερχόταν στα50 εκατομμύρια ευρώ για τον Γάλλο περιφερειακό επιθετικό, ο οποίος προοριζόταν ωςαντικαταστάτης του Σουάρες λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη ο Ουρουγουανός επιθετικός. Ωστόσο, η διοίκηση της Γκλάντμπαχ δεν έμεινε ευχαριστημένη από τηνπροσφορά των Καταλανώνγια τον 27χρονο επιθετικό (για τον οποίο πριν δύο χρόνια είχαν δαπανήσει 23 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Νις, όπου ήταν και συμπαίκτης του Τάσου Δώνη, σε μια εξαιρετική για τον γαλλικό σύλλογο σεζόν) και δεν την έκανεδεκτή.

Βέβαια, ο ισπανικός και γερμανικός Τύπος θεωρούν πολύ πιθανό να επιστρέψει η Μπαρτσελόνα για την περίπτωση του στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Κάπου εδώ έρχεται και το όνομα του Δημήτρη Λημνιού. Είναι γνωστό πως η Γκλάντμπαχ εδώ και 1,5 χρόνο κάνει τακτικό scouting στον άσο του ΠΑΟΚ. Ουκ ολίγες φορές έχουν βρεθεί στην Τούμπα άνθρωποι των Γερμανών για τον 21χρονο άσο, έχοντας δώσει θετικότατο report για την περίπτωση του.

Μάλιστα, εάν ο Πλέα έφευγε για Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, η Γκλάντμπαχ ήταν έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Λημνιό. Επομένως, είναι απολύτως κατανοητό και επόμενο, πως εάν ο Πλέα πωληθεί στην «Μπάρτσα» το καλοκαίρι, τότε στο ντόμινο θα είναι και ο Λημνιός, από την στιγμή που είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Γκλάντμπαχ για αντικαταστάτης του Γάλλου.