Βιεϊρίνια:Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τον κόσμο της ομάδαςμέσω Instagram και μίλησε για τις ημέρες της απομόνωσης, για την κατάσταση του και φυσικά για την αγαπημένη του κόρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος:

Για την κατάσταση του: "Υπήρχε ένα θετικό της όλης ιστορίας που ζούμε. Υπάρχει χρόνος να ξεκουραστώ, να δουλέψω, αλλά βιάζομαι να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους για να δω πώς θα αντιδράσει το γόνατο".

Για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου: "Πιο σημαντικό είναι η υγεία. Το ποδόσφαιρο πάει σε δεύτερη μοίρα. Ζούμε από τον αθλητισμό, τις προπονήσεις, τα παιχνίδια, θέλουμε γρήγορα να επιστρέψουμε στη δράση, αλλά προέχει η υγεία μας".

Για την καθημερινότητα στη ζωή του και την κόρη του: "Δεν περιμέναμε ότι θα ζήσουμε κάτι τέτοιο. Τα βλέπαμε μόνο στις ταινίες. Το μόνο θετικό είναι ότι έχουμε χρόνο να περάσουμε με την οικογένεια μας. Η κόρη μου παίζει playstation, μου διαβάζει παραμύθια… Της εξηγούμε την κατάσταση που επικρατεί. Ότι είναι ένας ιός που μεταδίδεται εύκολα και πρέπει να προσέχει, πλένοντας τα χέρια της και ακολουθώντας όλες τις συμβουλές".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις