Στέλλα Καλησπεράτου: Θλίψη για τον θάνατο της παρουσιάστριας του MAD - Ήταν μόνο 46 ετών
Άφησε πίσω την Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Κατάνια της Σικελίας όπου ίδρυσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας.

Θλίψη έχει σκορπίσει στον τηλεοπτικό κόσμο και όχι μόνο η είδηση του θανάτου της Στέλλας Καλησπεράτου, σε ηλικία μόλις 46 ετών.
Η Στέλλα Καλησπεράτου, που ήταν μία από τις πιο γνώριμες φιγούρες του νεανικού τηλεοπτικού σταθμού MAD από το ξεκίνημά του, έφυγε από τη ζωή, με την είδηση του θανάτου της να γνωστοποιεί η φίλη της και ραδιοφωνική παραγωγός, Εύα Θεοτοκάτου.
«Ο κόσμος δεν το γνωρίζει αλλά σήμερα έγινε φτωχότερος. Χάσαμε ένα κορίτσι σπουδαίο…. Έχασα την καλή μου φίλη Στέλλα. Πηγή έμπνευσης κ ζωής. Αγαπήθηκε πολύ και θα την θυμόμαστε για πάντα. Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι όλες από τον τελευταίο χρόνο της ζωής της. Κάποιοι την θυμάστε κ από την μαγική της περσόνα στο Mad Tv. Να ναι καλά όπου είναι…αρχόντισσα κ καπετάνισα», έγραψε η Εύα Θεοτοκάτου στο Instagram.
Ποια ήταν η Στέλλα Καλησπεράτου
Η Στέλλα Καλησπεράτου υπήρξε μία από τις πιο γνώριμες περσόνες του τηλεοπτικού MAD στην αρχή του.
Δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και τηλεπαρουσιάστρια ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Κατάνια της Σικελίας.
Η Στέλλα Καλησπεράτου με τη χαρακτηριστική κινησιολογία και φωνή της, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε υποκριτική σε Ελλάδα και Ιταλία.
Έπαιξε σε θεατρικές ομάδες των πανεπιστημίων της Περούτζια και της Ρώμης, ενώ παράλληλα παρακολούθησε και μαθήματα Ιαπωνικής Λογοτεχνίας.
Αρθρογράφος, κειμενογράφος και δημοσιογράφος, εργάστηκε στον χώρο της επικοινωνίας ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αρθρογραφώντας σε έντυπα, παρουσιάζοντας εκπομπές, και δανείζοντας τη φωνή της σε διαφημιστικά μηνύματα.
Άφησε πίσω την Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Κατάνια της Σικελίας όπου και ίδρυσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας αναλαμβάνοντας τη θέση της προέδρου. Συνεργαζόταν με το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Επιστημών.