Στόουν: Αποκάλυψε ποιος άνδρας του Χόλιγουντ φιλάει καλύτερα «Μόλις ενώθηκαν τα χείλη μας έμεινα άφωνη»
Μιλώντας για την πολυετή καριέρα της, η επιτυχημένη ηθοποιός έκανε πικάντικες αποκαλύψεις.
Η 68χρονη ηθοποιός Σάρον Στόουν, η οποία κάποτε γύρισε αρκετές «καυτές» σκηνές με τον Μάικλ Ντάγκλας στην ταινία «Βασικό Ένστικτο», αποκάλυψε στην εκπομπή Andy Cohen ποιος από τους συμπρωταγωνιστές της στις ταινίες που έχει γυρίσει στο παρελθόν φιλάει καλύτερα.
Θυμήθηκε λοιπόν πως κάποτε έπαιζε μαζί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Καζίνο» του 1995 στην οποία υποδύονταν τους Ginger McKenna και Sam "Ace" Rothstein. Περιγράφοντας την «καυτή» σκηνή που είχε μαζί του αποκάλυψε πώς ο Ντε Νίρο την είχε αφήσει άφωνη.
«Θεέ μου... είναι ο άνδρας που φιλάει καλύτερα στον χώρο του θεάματος. Μόλις τα χείλη μας ενώθηκαν για τις ανάγκες του γυρίσματος, έμεινα άφωνη. Εκείνη τη στιγμή ο σκηνοθέτης ζήτησε να κάνουμε ένα cut και παρότι όπως είχε πει ήταν οκ η σκηνή, μας ρώτησε αν μπορούσαμε να την ξαναπάμε. Και οι δύο τον κοιτάξαμε και είπαμε «ναι, νομίζουμε ότι χρειάζεται άλλη μια φορά» εξομολογήθηκε η διάσημη ηθοποιός.
Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της μάλιστα είχε εξηγήσει πόσο τον θαύμαζε ανέκαθεν και ότι ονειρευόταν να συνεργαστεί μαζί του όταν ξεκινούσε την καριέρα της.