Κλείνουμε τραπέζι... online

Κλείνουμε τραπέζι... online
Αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία κλείνουμε online, εισιτήρια για θεάματα αγοράζουμε ηλεκτρονικά, ήρθε καιρός να κάνουμε ηλεκτρονικά και τις κρατήσεις μας στα εστιατόρια μέσα από τη νέα online πλατφόρμα του athinorama.gr.

Τo online booking στα εστιατόρια είναι ένα σπορ ιδιαιτέρως αναπτυγμένο σε όλες τις μητροπόλεις του κόσμου και αποτελεί μια ακόμα σύγχρονη έκφραση του δυναμισμού του dining out. Εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη κλείνοντας τραπέζι οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου, από την οθόνη του προσωπικού τους υπολογιστή, του κινητού ή του tablet τους.  Είναι αλήθεια ότι η Αθήνα σ’ αυτό τον τομέα έχει μείνει πίσω, αλλά να που τα πράγματα θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν. Με χαρά σας ανακοινώνουμε λοιπόν ότι εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε λειτουργία η νέα online πλατφόρμα κράτησης τραπεζιού μέσα από το athinorama.gr. Τα εστιατόρια όπου μπορείτε να κάνετε online κράτηση είναι συγκεντρωμένα εδώ και διαρκώς προστίθενται νέα.

To αθηνόραμα είναι σταθερά ο οδηγός σας για να επιλέξετε εστιατόριο, να δείτε όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που χρειάζεστε, να βρείτε το τηλέφωνό του και να κλείσετε τραπέζι. Κάνοντας ένα βήμα μπροστά στις ηλεκτρονικές του υπηρεσίες, το «αθηνόραμα» συνεργάζεται με την TableLuv, την τεχνολογικά κορυφαία ελληνική πλατφόρμα online booking, για να προσφέρουν στους επισκέπτες του athinorama.gr αλλά και στην αγορά των εστιατορίων μια σύγχρονη λύση online κλεισίματος τραπεζιών.

Είναι αλήθεια ότι, παρότι τουλάχιστον για τις σημαντικές μας εξόδους φροντίζουμε πλέον να κάνουμε κράτηση, είμαστε πολύ συχνά της τελευταίας στιγμής γι’ αυτό και την πατάμε σε μέρες… μποτιλιαρίσματος των εστιατορίων και δεν βρίσκουμε τραπέζι. Εδώ λοιπόν η ηλεκτρονική κράτηση έρχεται να μας λύσει τα χέρια καθώς μπορούμε να την κάνουμε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και όχι μόνο όταν είναι ανοιχτά τα εστιατόρια. Το σύστημα είναι εύχρηστο, γρήγορο και δωρεάν και μόνο καλό μπορεί να κάνει στην καλοπέρασή μας καθώς βοηθάει επιπλέον στον καλύτερο προγραμματισμό της σάλας και της κουζίνας του εστιατορίου.

Παρότι αυτήν τη στιγμή η πλατφόρμα του athinorama.gr κάνει τα πρώτα της βήματα, ο επισκέπτης του site μπορεί ήδη να κλείσει τραπέζι σε δεκάδες εστιατόρια στην Αθήνα. Είμαστε σίγουροι ότι από τη νέα σεζόν και καθώς η λίστα με τα διαθέσιμα εστιατόρια εμπλουτίζεται συνεχώς, οι Αθηναίοι θα αγκαλιάσουν αυτήν τη νέα, εύχρηστη και μοντέρνα λύση για την οργάνωση της εξόδου τους για φαγητό.

Πώς κλείνω τραπέζι Online σε 3 βήματα:

Α ) Βρίσκω μέσα από τον οδηγό του athinorama.gr ή στη σχετική σελίδα του on line booking το εστιατόριο που με ενδιαφέρει. Τα εστιατόρια που δίνουν την δυνατότητα online κράτησης σηματοδοτούνται με το ειδικό σήμα της TableLuv

Β ) Συμπληρώνω την online φόρμα κράτησης που υπάρχει στην σελίδα με τις αναλυτικές πληροφορίες του εστιατορίου βάζοντας την ημερομηνία και την ώρα που θέλω να κλείσω τραπέζι, τα άτομα και τα στοιχεία μου.

Γ ) Λαμβάνω το επιβεβαιωτικό μήνυμα στο email μου και είμαι έτοιμος! Στο εστιατόριο δεν χρειάζεται να δείξω τίποτα, δεν απαιτείται οποιαδήποτε εκτύπωση, αρκεί μόνο να πω το ονοματεπώνυμό μου στην υποδοχή, ότι ισχύει δηλαδή και για την τηλεφωνική κράτηση.

Πηγή: athinorama.gr