Αθηναΐς Νέγκα: Θυμήθηκε τον πατέρα της και λύγισε on air
Η Ελένη Ροδά μίλησε στο «Καλύτερα αργά» και αναφέρθηκε στον Χρήστο Νέγκα συγκινώντας τη δημοσιογράφο.

Το βράδυ της Πέμπτης 17/7 η Ελένη Ροδά κάθισε στον καναπέ της εκπομπής του ACTION 24 «Καλύτερα αργά» και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τη ζωή της. Κλείνοντας τη συνέντευξη η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον πατέρα της παρουσιάστριας και τη συγκίνησε με αυτά που είπε δημόσια για εκείνον: «Εγώ δεν πηγαίνω τώρα τελευταία σε εκπομπές, αν και με καλούν. Ήρθα σε σένα, που είσαι η κόρη του φίλου μου, του Χρήστου Νέγκα, που κάναμε μαζί περιοδεία με τη Βίλμα Κύρου. Ο πατέρας σου ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, ένας πολύ καλός ηθοποιός, ένας γλυκύτατος άνθρωπος, ένας κύριος, ο οποίος “έφυγε” πολύ νωρίς».
Η Αθηναΐς Νέγκα -εμφανώς συγκινημένη- την ευχαρίστησε και έκλεισε την εκπομπή για να μην αφήσει το συναίσθημά της να την παρασύρει.
Νοσταλγία
Ο Χρήστος Νέγκας πνίγηκε στις 21 Ιουνίου 1981, ενώ κολυμπούσε στην Ανάβυσσο σε ηλικία μόλις 45 ετών. Το 2023 που συμπληρώθηκαν 42 χρόνια από τον θάνατο του η Finos Films του αφιέρωσε ένα νοσταλγικό βίντεο με στιγμές από τις ταινίες του. «Πώς είναι να βλέπεις τους γονείς σου νέους; Νομίζω για όλους πολύ περίεργο. Με τον νεαρό έχουμε αρκετό κοινό DNA, αλλά δυστυχώς δεν του μοιάζω όσο θα ήθελα», είχε σχολιάσει τότε η Αθηναΐς Νέγκα.