Έλενα Παπαρίζου: Έδωσε κουράγιο και δύναμη στα παιδιά της «Ελπίδας»
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο για να εμψυχώσει τα παιδιά που νοσηλεύονται και τις οικογένειές τους.

Η Έλενα Παπαρίζου επισκέφθηκε την ογκολογική μονάδα «Ελπίδα», έδωσε κουράγιο και δύναμη στα μικρά παιδιά που παλεύουν, μαζί με τις οικογένειές τους και με την πολύτιμη βοήθεια των γιατρών, τον καρκίνο.
«Πολύ συγκινητικό, είδα σχεδόν όλα τα παιδάκια. Είναι πολύ δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοια θέματα. Εμείς πηγαίνουμε και επισκεπτόμαστε τις οικογένειες και τα παιδιά για να πάρουν αγάπη, δύναμη και να φύγουν σύντομα και να πάνε στα σπίτια τους. Δεν ήταν απλά για φωτογραφία, πέρασα ωραία, ήθελα να μάθω το όνομά τους, ήθελα να ρωτάω πράγματα», επεσήμανε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.
Η ατάκα του μικρού Εφραίμ Νικόλα
Στη συνέχεια σχολίασε με χιούμορ μια μοναδική ατάκα που δέχτηκε από ένα μικρό παιδάκι κατά την επίσκεψή της «Μια σοβαρή ατάκα που μας είπε ο Ευφραίμ Νικόλας: Όλη την ώρα μιλάς δεν μας είπες και ένα τραγούδι».
Η Έλενα Παπαρίζου θα ανοίξει τη συναυλία της Diana Ross στο Παναθηναϊκό Στάδιο
Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε χαρούμενη που θα αποτελέσει κομμάτι του φετινού μουσικού φεστιβάλ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα ανοίξει την συναυλία της Diana Ross στο Παναθηναϊκό Στάδιο. «Χαίρομαι πολύ που με συμπεριλαμβάνει η «Ελπίδα» στο μουσικό φεστιβάλ που ξεκινά αυτό το καλοκαίρι με τη μοναδική Diana Ross. Εγώ θα ανοίξω το φεστιβάλ και είμαι πολύ χαρούμενη».