Ηρακλής: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Ματσάρι
Ο νέος προπονητής του Ηρακλή, Βάλτερ Ματσάρι έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης (08/07) στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή (10/7) η παρουσίασή του.
Ο Ηρακλής την Τετάρτη (08/07) υποδέχτηκε τον Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος αναλαμβάνει επίσημα το «τιμόνι» της ομάδας στην επιστροφή της στα σαλόνια της Stoiximan Super League.
Ο Ιταλός τεχνικός επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την ΠΑΕ (είχε κανα έρθει για να μιλήσει με τους ανθρώπους του «Γηαραιού»).
Ο Ματσάρι μόλις βγήκε από την αίθουσα αφίξεων αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και παρέπεμψε στην παρουσίασή του την Παρασκευή (10/07). Ωστόσο, αρκέστηκε να πει ότι η πτήση του ήταν πολύ καλή, η Ελλάδα υπέροχη και χαρακτήρισε τον Ηρακλή «μεγάλη ομάδα».
Οι άνθρωποι του Ηρακλή φόρεσαν στον Ματσάρι ένα κασκόλ της ομάδας και ο ίδιος επιβιβάστηκε σε όχημα της ΠΑΕ. Τις πρώτες του δηλώσεις θα τις κάνει σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (10/07).
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ενημερώνει ότι την Παρασκευή 10 Ιουλίου, στις 13:00, στο Porto Palace Hotel, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση και η συνέντευξη Τύπου του νέου προπονητή της ομάδας, Walter Mazzari».
Φωτογραφίες από την άφιξη Ματσάρι: