Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ:Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίασητης Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο ξενοδοχείο Κάραβελ και ξεκινούν οι ψηφοφορίες.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη δευτερολογία του τόνισε πως«Από τη μία είναι η δύναμη ειλικρίνειας και αλήθειας, ο ΣΥΡΙΖΑ, και από την άλλη η ΝΔ, μια δύναμη του κουκουλώματος και της εξαπάτησης».

Ο κ. Τσίπραςεξήγησε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά με δημιουργική σύνθεση των απόψεων και δημοκρατικότητα κάτι που δεν αντιλαμβάνεται η ΝΔ» και πρόσθεσε: «Οαπολογισμόςτου ΣΥΡΙΖΑ τους έχει δημιουργήσει πανικό (δύο ανακοινώσεις έβγαλαν) διότι είναι κάτι που οι ίδιοι ποτέ δεν έκαναν», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ποτέ δεν μπήκαν στο κόπο να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί φτάσαμε στη χρεοκοπία, για το πάρτι των θαλασσοδανείων, το πάρτι στην υγεία ή τι έκαναν με τις τράπεζες», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:«Υπάρχει μια μεγάλη ποιοτική διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που δεν φοβάται την αλήθεια και σε αυτόν που προσπαθεί να την κουκουλώσει για να επαναλάβει τα ίδια αύριο.Έφτασαν στο σημείο από τον πανικό τους, να μιλούν γιααντιδημοκρατική συμπεριφοράεπειδή μίλησα για το κομματικό κράτος και την αναξιοκρατία, τη διαφθορά, τη διαπλοκή που παραλάβαμε για το καθεστώς ασυδοσίας που παραλάβαμε στα ΜΜΕ», συμπλήρωσε.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ακόμη: «Παράλληλα, μιλάνε με θράσος σήμερα αυτοί που έφτιαξαν το κράτος λάφυρο και χειραγώγησαν τους θεσμούς αλλά και τώρα που επανεξελέγησαν κάνουν ακριβώς τα ίδια», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αναπαράγουν τις αιτίες που μας οδήγησαν στην κρίση με το που εξελέγησαν. Άλλαξαν τη νομοθεσία για να διορίσουν διοικητή στην ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, μιλάνε αυτοί που με το που έσπευσαν να αλλάξουν τον Ποινικό Κώδικα που μόλις είχε αλλάξει, για να αθωώσουν τα λευκά κολάρα…Πάει πολύ να μας κουνάνε το δάχτυλο και να μιλούν για εξωθεσμική συμπεριφοράαυτοί».

Δείτε τη δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις