Άνω Πατήσια: Νεκρός ο άνδρας που βρέθηκε στις γραμμές του ΗΣΑΠ - Προβλήματα στην κυκλοφορία
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ., η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Άνω Πατήσια και Νέα Ιωνία – Κηφισιά.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/7) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς εντοπίστηκε άτομο στις ράγες του ΗΣΑΠ λίγο πριν τον σταθμό «Άνω Πατήσια».
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός εντός της περίφραξης του ΗΣΑΠ στη Ριζούπολη.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή η σορός. Οι ιατροδικαστές θα κληθούν να απαντήσουν στις Αρχές για το χρόνο και τον τρόπο του θανάτου.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η σορός του άνδρα βρισκόταν στο σημείο για περίπου δύο ημέρες, ενώ το πτώμα φέρεται να είναι διαμελισμένο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ., η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Άνω Πατήσια και Νέα Ιωνία – Κηφισιά. Οι σταθμοί Περισσός και Πευκάκια είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:



Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:
«Σας ενημερώνουμε, πως η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Άνω Πατήσια και Νέα Ιωνία – Κηφισιά, μετά τον εντοπισμό ατόμου κοντά στην τροχιά πριν τον σταθμό Άνω Πατήσια. Στο σημείο κλήθηκαν και επιχειρούν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η ΕΛ.ΑΣ.
Οι σταθμοί Περισσός και Πευκάκια είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας.»