ΑΕΚ: Αρνητική απάντηση σε πρόταση τριών εκατομμυρίων για Πενράις σύμφωνα με την Daily Mail
Η ΑΕΚ είπε «όχι» χωρίς διαπραγματεύσεις σε προσφορά κοντά στα 3,5 εκατομμύρια της Ρέιντζερς για τον Πενράις σύμφωνα με την Daily Mail.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η σκωτσέζικη Ρέιντζερς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για την αγορά του Τζέιμς Πενράις. Οι Σκωτσέζοι έφεραν στο τραπέζι ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ(περίπου 3 εκατομμύρια λίρες), ωστόσο η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ απάντησε αρνητικά, αφού ο Μάρκο Νίκολιτς φαίνεται να τον έχει στα πλάνα του.
Η ΑΕΚ φέρεται να απέρριψε την προσφορά χωρίς να ανοίξει καν διάλογο για βελτιώσεις, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον 27χρονο διεθνή αριστερό μπακ ακόμα και αν η Ρέιντζερς επέμενε με υψηλότερο ποσό.
Ο Πενράις είχε μετακομίσει στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι από τη Χαρτς έναντι περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ και αποτελεί μαζί με τον Πήλιο, τις βασικές επιλογές του Νίκολιτς για το αριστερό άκρο της άμυνας.